Nogometaš Andraž Šporar je srečno zaljubljen v Mio

Nogometaš Andraž Šporar je srečno zaljubljen v Mio (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
6. 2. 2017

22-letnega slovenskega nogometaša Andraža Šporarja, ki se je po prestopu iz ljubljanske Olimpije v Basel spopadal s hudo poškodbo, očitno zdaj čakajo svetlejši časi. Igra v dresu švicarskega prvoligaša je namreč stekla, za boljše razpoloženje pa je zagotovo kriva tudi nova izbranka postavnega napadalca.

Lepotički je ime Mia Golob, z nogometašem pa sta se spoznala pred dobrim letom dni, ko je Andraž očitno s pomočjo socialnih omrežij opazil dekle, ki bi jo glede na število sledilcev in objav na Instagramu lahko označili že za pravo modno vzornico številnih vrstnic.

"Spoznala sva se novembra, decembra. Pogovarjala sva se, se pred njegovim odhodom v Švico tudi dobila na kavi, potem pa prekinila stike," nam je priznala Mia, ki na svojega izbranca ne gleda z enakimi očmi kot nogometni navdušenci, temveč zgolj kot na svojega ljubljenega fanta.

​"Presenetili sta me njegova skromnost in preprostost," je povedala Mia, kljub temu pa se je​ Andraž ob ponovni vzpostavitvi stikov z lepotičko moral pošteno potruditi in kar dva meseca je trajalo, da se jima je vendarle uspelo uskladiti. "Bilo je nekaj posebnega. Med nama je preskočila iskrica," razloži Mia, ki pa jo od njenega dragega loči skoraj tisoč kilometrov. Vendar pa mladima zaljubljencema razdalja ne povzroča nikakršnih težav. "Oba se prilagajava razdalji, vendar pa si morava prav zaradi tega še bolj zaupati. Seveda pa je veliko lažje, če se lahko čim pogosteje obiščeva," je priznala rjavolaska, ki jo je pred kratkim presenetil kratek nenapovedan obisk Andraža, ki je na prosti dan priletel iz Švice in sončno vreme izkoristil za preživljanje kakovostnega časa s svojim dekletom. V preteklem vikendu se je tudi lepotička odpravila v Švico, kjer je nekaj dni preživela v objemu svojega dragega in si celo ogledala nogometno tekmo.

  • Mia sicer obiskuje še srednjo šolo. Številne sošolke so za njuno razmerje vedele že prej, medtem ko so bili sošolci ob novici navdušeni.

Nika Arsovski