Noseča Tanja Žagar odkrito o govoricah, ki krožijo o njej

Noseča Tanja Žagar odkrito o govoricah, ki krožijo o njej (foto: Lidija Mataja) Lidija Mataja
18. 1. 2021

Pevka Tanja Žagar naj bi bila po poročanju revije Nova noseča, pred časom pa je povedala, kako se sooča z vsemi govoricami in grdimi komentarji, ki so jo doleteli v času njene bogate kariere.

"Ljudje smo si različni, zelo različno podajamo svoja mnenja, poglede, kritiko. Nekdo to počne kulturno, človeško, kdo drug pa žal pogosto s sovražnim govorom. Težko bo spremeniti svet, da bi se vsi spoštljivo pogovarjali in obnašali. Sama lahko poskušam za to poskrbeti pri sebi, svoji družini, svojem otroku. Da ga naučim spoštovanja do življenja, ljudi, sveta, vsega. Upam, da mi bo uspelo.

Mogoče je bilo najtežje v teh prvih letih, ko smo se srečavale z vsemi grdimi besedami in blatenjem. Bile smo kar zrele punce in smo hitro dojele, tudi s pomočjo Mikija, s katerim smo se o tem veliko pogovarjale, da je to pač del tega poklica, da je neizbežno in da bo vedno prisotno.

Ja. Za vsemi temi negativnimi komentarji, ki jih ljudje zapišejo, mora biti neki razlog. Zakaj se nekdo »vtakne« v drugega na grd način ... Ne pomeni, da je to slaba oseba, morda le ni imela prave vzgoje, nekoga, ki bi ji povedal, da se da kulturno povedati, da ti kdo ni všeč, da je tvoje mnenje drugačno. Sem se pa naučila razlikovati tudi med konstruktivno kritiko in kritiko, kjer gre zgolj za iskanje pozornosti. Žal je slednjih zelo veliko."

Vir: Njena.si