Noseči Katarini Jurkovič so prijateljice pripravile čudovito presenečenje, bila je presrečna!

Katarina Jurkovič (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
19. 9. 2021

Voditeljica TV3 in manekenka Katarina Jurkovič je pred kratkim doživela veliko presenečenje.

"Z dobro prijateljico Tjašo sva se menili, da greva še zadnjič pred porodom skupaj na kosilo, saj je ona do konca meseca odhajala na dopust. Niti pomislila nisem, da bi bilo lahko kaj drugače, ker sem za preostale prijateljice menila, da so še na dopustu in da v Ljubljani res ni skorajda nobene.

S Tjašo sva šli po mestu, češ da ima spotoma še nujen opravek. Na tem mestu pa so bile že vse zbrane z res krasno okrasitvijo v stilu. Bila sem prav šokirana, ostala sem brez besed. Potem pa se je začelo.

Katarina Jurkovič

Dale so mi pismo, kjer je bilo zapisano darilo – fotografiranje s profesionalno fotografinjo za spominske slike na trebušček. Fotografinja je bila že tam, med mojimi prijateljicami je tudi maskerka Sandra Puhar, ki me je že velikokrat ličila za fotografiranja in revije, pripravile pa so mi tudi tri različne stajlinge, tako da je sledilo dvourno fotografiranje. Bilo je prijetno in hkrati zame, ker sem že v zadnjem mesecu, kar malce naporno," je povedala Katarina, ki se sicer izvrstno počuti in se pridno pripravlja na prihod dojenčka, ki bo na svet prišel (zaradi nepravilne lege) s carskim rezom.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Osebni arhiv

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story