Nostalgična Darja Gajšek se je spomnila začetkov svoje ljubezenske pravljice, ki traja še danes

Nostalgična Darja Gajšek se je spomnila začetkov svoje ljubezenske pravljice, ki traja še danes (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
30. 11. 2020

Lepa voditeljica in pevka ne skriva dejstva, da je v zasebnem življenju nadvse srečna.

Ljubezen je našla v objemu postavnega športnega trenerja Alena Jankovića, s katerim sta se tudi poročila. Njuno srečo je dopolnila še hčerkica Ema. Zdaj pa se je Darja spomnila njunih začetkov in objavila fotografijo iz časov, ko še nista bila par.

"Včeraj sva z Alenom ob gledanju @slovenskipozdrav obujala spomine na najine začetke. Ah, kje je že leto 2016, ko o vsem, kar imava skupaj, sploh še nisva razmišljala. Ljubezen je res ena lepa stvar. Ema je rekla, da ima ati čudno frizuro," je zapisala ob sliki, na kateri je s svojim zdajšnjim soprogom.

Pred časom je tudi Alen objavil sliko iz leta 2016 in ob njej zapisal: "Pred štirimi leti me je zdaj moja Darja gostila v oddaji Slovenski pozdrav. Takrat še nisva bila par, sva se pa tik pred tem spoznala. Ni mi žal, da sem se odzval povabilu, saj se nama je življenje obrnilo na glavo. V tem času sva postala žena in mož ter starša najini krasni hčerki."

Ja, pogosto so prav naključna srečanja tista, ki sčasoma prerastejo v lepa razmerja. Darja in Alen sta pravi dokaz za to.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)