Nostalgični Jan Plestenjak s sliko, na kateri je imel dolge lase. Se ga še spomnite takega?

Nostalgični Jan Plestenjak s sliko, na kateri je imel dolge lase. Se ga še spomnite takega? (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
12. 2. 2021

Naš priljubljeni pevec ne skriva dejstva, da močno pogreša nastope na odrih, pred svojimi oboževalci in oboževalkami.

Na to jih občasno spomni prek svojih profilov na družbenih omrežjih. Tokrat je razveselil s fotografijo z enega od njegovih koncertov, takrat pa je imel še dolge lase.

"So koncerti, ki se ti še posebej vtisnejo v spomin. Ko se energije ujamejo in čarovniija zaigra zares naglas. Seveda je vsak po svoje poseben. Eden od teh momentov so tudi Križanke iz leta 2003. Takrat sem ujel svoje sanje, da bom nekoč imel res velik koncert, kjer bodo ljudje peli moje pesmi. Kateri pa je bil vaš najljubši koncert? Vesel bom, če svoje spomine delite z mano.  8. marca pa bomo skupaj ustvarjali nove spomine …," je ob sliki napisal Jan in namignil, da za prihodnji mesec pripravlja nekaj, kar bo razveselilo ljubitelje njegove glasbe.

V vsakem primeru pa lahko ugotovimo, da se od leta 2003, ko je nastala ta slika, Jan ni kaj veliko spremenil. Lasje so sicer krajši in malce sivi, on pa je še vedno tak, kot je bil, vitek in mladosten, z veliko ustvarjalne energije, ki jo deli s svojimi oboževalci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)