Nov, seksi in vroč gasilski koledar za leto 2015!

11. 11. 2014

Pogumne gasilke društva PGD Bistrica ob Dravi so se tudi letos lotile izdelave gasilskega koledarja, katerega izkupiček od prodaje bo v celoti humanitaren in torej namenjen pomoči društvu. To bo že njihov tretji tovrstni projekt zapored.

Dekleta in fantje, ki se zlepa ne ustrašijo ne ognja in ne vode, ne žledu ali ledu, so se enako pogumno in z nasmeškom zazrli tudi v fotografski objektiv.

Nekaj fotografij njihovega novega gasilskega koledarja za leto 2015, ki smo si jih izposodili z njihove facebook strani, na kateri promovirajo prodajo koledarja, si lahko za pokušino ogledate v fotogaleriji.

Z nakupom koledarja podprite pogumne gasilce in gasilke!

Cena koledarja za leto 2015 je 10,00 eur, v kolikor bi se v kakšnem podjetju odločili koledarje v podporo vrlim gasilkam in gasilcem podarjati tudi kot poslovna darila, bi ob naročilu petih koledarjev dobili še dve novoletni voščilnici gratis, ob naročilu desetih pa štiri voščilnice in dve kartici gratis.

Tudi kartice in voščilnice so oblikovale gasilke PGD Bistrica ob Dravi.

Naročila za koledar lahko oddate na gasilci.bistrica@krs.net, če pa si doma kje v bližini dotičnega gasilskega doma, se lahko oglasiš tudi pri njih vsak delavnik od 8.00 do 14.00 nedeljo od 10.00 do 12.00!

Več o gasilskem društvu Bistrice ob Dravi z zares častitljivo tradicijo, saj je bilo ustanovljeno že davnega leta 1909, pa na www.pgd-bistrica.com.

Priporočamo