Nova Lea + Astro tudi o Tomažu iz Big Brotherja

Nova Lea + Astro tudi o Tomažu iz Big Brotherja (foto: Lea) Lea
18. 3. 2015

Najbolj osovražen v Big Brotherju je trenutno Tomaž Jeraj, Eva Puppis iz Bara pravi, da Bara ne bo več spremljala, zmagovalec Gostilna išče šefa Valerio Lutman pa je že pozabil na vse slabo, kar se je zgodilo v šovu, piše nova Lea. Nova Lea + Astro piše tudi o Nataliji Verboten, ki je po porodu zdaj že doma, Max, ki je vesel svojega bratca, pa si bojda želi še enega.

Nova Lea, v kateri je z vsakim tednom tudi vse več pripljubljenih astro vsebin, tokrat astrološko analizira priljudno Alyo in odgovori na vprašanje, ali jo ljubezen res dolgočasi. V rubriki mini šola astrologija nadaljujejo s svojimi astrološkimi lekcijami - tokrat je na vrsti Luna, ki je poleg sončnega znamenja in podznaka tretji najpomembnejši element rojstnega horoskopa.

P.S.

Ko že omenjamo Tomaža Jeraja iz Big Brotherja, ki je v nemilost gledalcev padel malo po zaslugi Big Brotherjeve naloge, saj je kot predsednik elitnega dela stanovalca 'moral' nastopati naduto in oholo, malo pa tudi zato, ker malo takšen tudi je - nastopaški, vas moramo opozoriti še na celo serijo jeznih videov, ki jih Tomaž vestno objavlja na youtube.

Opozorilo: tisti, ki so bolj občutljivi na preklinjanje, bentenje in občasne vulgarnosti, ogled odsvetujemo.

Takšnih jeznih videov Tomaža, ki o življenju v Sloveniji razpreda kar med vožnjo svojega tovornjaka, je na Tubi še kar nekaj.

Značke: Tomaž Jeraj

Priporočamo