Nova Lea in Lady sta zaradi praznikov izšli dan prej!

Vir: Lady
7. 2. 2017

Lady v središče svojih zgodb postavlja Sašo Lendero, ki prav te dni praznuje 15 skupnih let s Pajkijem. Svoj dan bojda vedno začneta s poljubom! V novi Lei, ki je odslej na prodaj po še posebno ugodni ceni, pa boste med drugim lahko brali tudi o tem, kako Mojci Mavec uspeva ločevati delo od zasebnosti!

Nova Lea na naslovnici izpostavlja Donalda Trumpa, za katerega zvezdniki pravijo, da njegovo predsedovanje postaja vse, česar so se bali: "Nevarno in razdvajajoče!", brali pa boste lahko tudi Davidu Jasonu (ki ga bolje poznamo kot Del Boya iz priljubljene serije Samo norci in konji in naj bi nekoč igral celo v porno filmu), pa Mojci Mavec in njeni 15 obletnici v oddaji Dobo jutro, slavnih nosečnicah (med katerimi je tudi Beyonce, ki je pred kratkim objavila svoje nosečniške fotografije) in vsestranski umetnici Tinkari Kovač, ki bo razveselila otroke.

Zaradi praznikov bo dan prej izšla tudi nova Lady, ki piše o pripravah na poroko Savine Atai (pel naj bi ji grški Jan Plestenjak), pa Klemnu Janežiču, ki uživa v Španiji in je tam obkrožen s samimi strastnimi Špankami, radodarnih Matjažu Javšniku, Tilnu Artaču, Saši Jerkovi in Mihi Brajniku, ki so denar razdelili med občinstvo, ter Petru Polesu, ki naj bi izgubil živce in skoraj zmrznil v reki.

Nova Lea in Lady - tokrat že dan prej z vami! Na vseh prodajnih mestih po Sloveniji!

Značke: Saša Lendero