Nova obiskala Ksenijo Kranjec, odkrito pa tudi o zakulisju v Big Brotherju!

Nova obiskala Ksenijo Kranjec, odkrito pa tudi o zakulisju v Big Brotherju! (foto: Nova) Nova
30. 3. 2015

Nova, ki vsak ponedeljek brez zavor razgalja znane in slavne, v ospredje postavlja Kseinjo iz Big Brotherja. Obiskali so jo v Slovenj Gradcu, kjer se je razgovorila o mami Andreji, s katero hodita skuapj ven, o dobičkonosnem delu v Avstriji in o ... ups, biseksualnosti?

Kar nekaj prostora so v novi Novi posvetili tudi drugim zanimivim stanovalcem Big Brotherja, še posebno Tomažu, Piji in Tiborju, ki na lestvicah popularnosti ta hip najvišje kotirajo, pa tudi o ozadju Big Brotherja. Čeprav gre Big Brother videti kot svojstven eksperiment, pa v dogajanju v ozadju budno sledijo strokovne službe. V resnici nič ni prepuščeno naključju, stanovalcem pa so na dosegu roke psihiatrinja in zdravnik.

V novi Novi pišejo tudi o Juriju Zrnecu in njegovi punci, ki je bojda iz premožne družine, pa Janu Plestenjaku, katerega nova punca je prava lepotica, in raperju Zlatku, ki je po dvanajstih letih ostal brez službe in ne bo več prodajal ur.

In naj se nad njim vsi še tako zmrdujejo, bo gotovo prav vse zanimalo še, da si je Damjan Murko našel čisto pravo službo. Kaj natančno bo počel v obleki in kravati, pa v novi Novi. Že na prodajnih mestih po Sloveniji!