Nova Story o tem, kako je preskočila iskrica med Jurijem Zrnecom in Aleksandro Ilijevski

23. 4. 2015
Deli
Nova Story o tem, kako je preskočila iskrica med Jurijem Zrnecom in Aleksandro Ilijevski (foto: Story)
Story

Naslovna zgodba nove Story se posveča novi ljubezni med Jurijem Zrnecom in Aleksandro Ilijevski.

Za revijo, ki ji znani zaupajo več, je Jurij med drugim povedal: "Ne vem, kje naj začnem ... Toliko je vsega, prihaja od povsod, nepričakovano. Ne vem, različne stvair, detajli, podobnosti, iste strasti, knjige, barve, navade, živali, filmi, kreatorji, nakit, klinike, fetiši ..."

Ups, če pa tole človeku ne da mislliti? Se mar malo heca? Aleksandra je bila po drugi strani bolj jasna: "Rada se imava in vesela sva, da ves svet to ve. Ne marava pa preveč razpravljati o tem."

Nova Story piše tudi o govoricah, da si je Nuška Drašček na sebi nekaj dala popraviti. Več o tem, kakšen lepotni poseg si je privoščila v znani kliniki, pa v reviji Story.

Brali boste lahko tudi o težki preizkušnjim Nadiye Bichkove, pa o tem, kako sta Marjetka in Raay (Maraaya) razveselila mlade talente in nenazadnje o tem, kaj si Katarina Mala misli, ko ji prav vsi in to na vsakem koraku želijo svetovati. Imena za dete, ki ga pričakuje, še nimata izbranega, bojda pa si želita, da bi bilo enostavno izgovorljivo v obeh jezikih.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik