Nova zvezda Slovenije je Viviana Kukar!

Nova zvezda Slovenije je Viviana Kukar! (foto: Planet Tv) Planet Tv
3. 6. 2018

Nova Zvezda Slovenije je komaj 16-letna Viviana Kukar! Viviana je v finalnih pevskih preizkušnjah prepričala tako žirijo kot gledalce, ki so jo nagradili z največ glasovi in jo tako izbrali za zmagovalko najbolj bleščečega pevskega šova.

Glasbeni šov Nova zvezda Slovenije je dosegel vrhunec! V soboto, 2. junija, smo po napeti finalni preizkušnji razglasili zmagovalko, ki je na največjem odru slovenskih televizij najbolj zasijala. Viviana Kukar je najprej prepričala žirijo na avdiciji, nato še na velikem odru, na koncu pa so ji zmago s telefonskim glasovanjem prisodili gledalci.

V sobotno finale se je sicer uvrstilo šest tekmovalk, Taja, Viviana, Betka, Arijana, Tatjana in Tina. Žirija, ki so jo sestavljali Nuška Drašček, Tomaž Mihelič, Natalija Verboten, Uroš Smolej in Goran Lisica – Fox je po več preizkušnjah v superfinale povabila Arijano in Viviano. Telefonski glasovi gledalcev pa so odločili, da je zmagovalka prav 16-letna Viviana, ki je tako dobila pogodbo z diskografsko založbo Dallas, domov pa bo odnesla tudi 10 tisoč evrov.

Pred velikim finalom je bil na trnih tudi voditelj Klemen Bunderla, še posebno zato, ker se je le nekaj dni prej poškodoval in pristal na urgenci. A tudi zlomljen prst ni zmotil razpoloženja, Klemen pa nas je kljub poškodbi presenetil tudi z nastopom, saj je z novo skladbo 100 razlogov otvoril razburljivi večer, ki so ga v družbi Tadeja Briclja spremljali tudi prijatelji in svojci tekmovalk. Zapeli so tudi člani žirije Nuška, Natalija in Tomaž, ki so se prepustili duetom z nekdanjimi tekmovalci, ti pa so nas presenetili tudi s skupnim nastopom.

V soboto, 9. julija, bo ob 21. uri na Planet TV še poseben del komentatorske oddaje Zvezda magazin, v katerem bodo Jasna Kuljaj, Oriana Girotto in Kataya gostile vseh šest finalistk in žirante, ki so spremljali njihovo pot od prvega nastopa do finalnega odra.

Značke: Viviana Kukar