Nove ljubezenske zdrahe v Baru

Čeprav so se med Ivono in Joelom minuli teden spletne romantične vezi, se je odnos med njima ohladil po sobotni oddaji v živo (foto: Facebook) Facebook
1. 4. 2015

Čeprav smo bili v minulih tednih v šovu Bar priča kar nekaj vročim poljubom, se je Ivona tokrat razgovorila o tem, kaj se dogaja izven dosega kamer. 

Čeprav nam je še pred začetkom šova glavna producentka oddaje Melinda Rebrek zagotovila, da je stanovanje kar se da optimalno pokrito s kamerami, je nova barovka Ivona včeraj razkrila, da je večina barovcev že imelo kaj s katerim od sotekmovalcev. "Večina barovcev je že imelo kaj s kom, ampak se skrivajo v mrtvih kotih" je povedala temnolasa Ivona in dodala, da je prepričana tudi, da se med kom zagotovo kaj več zgodilo tudi med rjuhami. Tekmovalci so v včerajšnji oddaji namreč namigovali na to, da bi se Suzana in Rene že prepustila kakšnemu od posteljnih užitkov, ustvarjalci oddaje pa so tekmovalce predvčerajšnjim presenetili še z novo razporeditvijo v sobah. Od tedaj naprej, naj bi bile spalnice moških in ženskih namreč ločene, kar je Suzano in Reneja pustilo brez vsakodnevnih romantičnih trenutkov pred spanjem.