Novi atomski bejbi

Vir: Nova
16. 3. 2010

Po potrditvi naše informacije, da Špela Grošelj zapušča skupino Atomik harmonik, smo pri vodji skupine Janiju Pavcu naleteli na zid molčečnosti. Ker nam ni želel odgovoriti na informacijo, ali bo s skupino nadaljeval v novi zasedbi, smo se želeli prepričati na svoje oči oziroma fotografski objektiv. Prav zato je prejšnji teden naš paparac dežural v Kamniku v okolici hiše glavnega atomika. In v petek dopoldne ujel sumljiv prizor …

Pred hišo Janija Pavca se je namreč parkiral avto, iz katerega sta izstopili dve privlačni svetlolaski. Jani je seveda poznan po tem, da ima najraje blondinke, ampak glede na to, da je bila doma njegova partnerica Nina, s katero sta pred novim letom dobila prvega otroka, nismo niti posumili, da bi dekleti prišli zaradi česarkoli drugega kot posla.

Ko smo Janiju nato poslali SMS, da imamo fotografije dveh deklet, ki jima je sam odprl vrata in ju prijazno sprejel v hišo, pa nam je glasbenik le priznal, da je pred mediji skrival novi pevki skupine. Skupina ima že naslednji teden svoj prvi nastop, tako da bo hitro jasno, kako se bodo na blond spremembo odzvali poslušalci.