Novi Bar odpira svoja vrata!

Novi Bar odpira svoja vrata! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
6. 9. 2018

Letošnja jesen bo, kar se resničnostnih šovov tiče, ponudila kruha in iger. Del tega bo zagotovo odmevni Bar, ki se po nekajletnem premoru vrača med gledalce.

V najbolj znanem baru, ki bo v središču Ljubljane, se bodo tekmovalke in tekmovalci preizkusili v vodenju gostinskega lokala, ob tem pa jih bodo čakale številne prepreke. Nekateri med njimi so že izkušeni v gostinstvu, drugi se bodo z delom za točilnim pultom srečali prvič, vsi pa bodo pod drobnogledom tako gostov kot gledalcev, ki bodo lahko dogajanje v baru in v stanovanju spremljali 24 ur na dan. Gledalce bosta v Baru pozdravila izkušena voditeljica Jasna Kuljaj in Domen Kumer, ki smo ga bili doslej vajeni v drugačnih vlogah. Novega izziva se zelo veseli in se pošali, da treme nima: "Moj edini strah in trepet je Jasna." Čeprav se Jasna in Domen poprej nista osebno poznala, pa sta se v resnici hitro ujela in že na prvih vajah poskrbela za nalezljivo hudomušno energijo. Jasni sicer ni tuje niti delo v gostinstvu, saj je v študentskih letih delala v strežbi, medtem ko Domen pladenj raje prepušča drugim: "Ker sem malo bolj nerodne sorte, verjamem, da to ne bi bilo najbolj varno za obiskovalce."

Mladi tekmovalci

Kot smo izvedeli, so tekmovalci stari od 18 do 32 let, prihajajo pa iz vseh koncev in krajev. Večina sodelujočih je menda javnosti neznana. Voditelja vsem tekmovalcem svetujeta predvsem to, da naj se posvetijo delu. "Držijo naj se svojega cilja," pravi Domen, Jasna pa dodaja: "Do zmage bo prišel nekdo, ki bo pokazal dovolj gostinskega znanja, hkrati pa dovolj medčloveškega čuta, da ga ne bodo prehitro vrgli ven."

Fotografije: Primož Predalič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri