Novinarka POP TV dala odpoved in danes živi takšno pravljico!

10. 10. 2022
Deli
Novinarka POP TV dala odpoved in danes živi takšno pravljico! (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Se še spomnite Tanje Divac? Novinarke POP TV, ki je nekoč poročala za POP IN in navduševala z intenzivnimi barvami las, no danes živi povsem drugače.

Novinarka POP TV Tanja Divac je že nekaj časa čutila, da je čas, da naredi v življenju naslednji korak, nato pa je zbrala pogum in uresničila tisto, kar ji je duša že dolgo po tistem šepetala.

Nato se opogumila, pustila vse za seboj in si rekla, da je čas, da obrne nov list v svojem življenju.

Preberite še: Rok Kunaver po šestih mesecih poroke z Natalijo zdaj sporočil tole! 

"Danes smo malo žalostni ... Tanja Divac, naša divja, pridna, zagnana, zabavna, prijetna, sočutna, dobra novinarka, nas zapušča. V službi je bila vedno pripravljena na vse, zdaj je pripravljena na prelomnico, nove dogodivščine, ki jo čakajo daleč, daleč, na drugem koncu sveta.

Sploh ne dvomimo v to, da ji ne bi uspelo uresničiti sanj, se naučiti novi stvari, priti do dragocenih spoznanj in uspeti v čemerkoli se bo preizkusila. Žalostni, ker nas zapušča in veseli, ker gre pogumno za svojimi sanjami, ji mahamo v slovo in ji želimo veliko sreče," so ob njenem odhodu zapisali na POP TV.

No, zdaj se zdi, da živi svoje sanje, revija Lady namreč poroča o njeni veliki azijski pustolovščini in tem, da v Južni Koreji živi in uresničuje svoje sanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)