Novinarka POP TV iskreno o tem, da zaradi službe včasih tudi joka

Novinarka POP TV iskreno o tem, da zaradi službe včasih tudi joka (foto: You Tube) You Tube
3. 3. 2021

Novinarka POP TV Anamarija Krese je priznala, da ji je novinarski poklic pisan na kožo in da v njem neizmerno uživa, čeprav včasih zaradi njega toči tudi grenke solze.

"Mediji smo velikokrat samo posredovalci, sprožilci, ki zgodbo odstrelijo v javnost, jo približajo ljudem, in potem se velikokrat samo začne razvijati s pomočjo različnih ustanov in dobrih ljudi. Če bi spletala tesnejše vezi, bi težko ohranila svojo, kako bi rekla, intimno svobodo, svoj osebni prostor, energijo. Velikokrat namreč tudi dobim klice: 'Pomagajte mi, prosim, vi ste še edini, ki mi lahko, samo še 'štrik' mi bo.' Hudo je to slišati, pa seveda želiš pomagati. A vsega sveta ne moreš rešiti.

Solze znam pretakati le, ko so v igri otroci, pa še to na skrivaj. Navsezadnje mora nekdo ostati močan in jim vlivati pogum, da bo še vse dobro. Predvsem pa mi vsi ti pogumni ljudje, ki jih intervjuvam, dajo vedno neko posebno darilo. Opomin, kako mi je lepo, ali pa morda ravno nasprotno – kako mi ni prav nič hudega. Hkrati me tudi opomnijo, da moramo biti hvaležni za samoumevne stvari, ki pravzaprav niso."

Vir: Zvezde Lady