Novinarka POP TV se je znašla sredi velike nevarnosti

Novinarka POP TV se je znašla sredi velike nevarnosti (foto: Facebook) Facebook
26. 2. 2021

Novinarka POP TV Irena Pan zaradi narave svojega poklica tudi večkrat službeno odpotuje. Daleč najbolj pa se ji je v spomin vtisnila pot v Ukrajino, ko sta se s snemalcem Rokom Plešnarjem znašla sredi vojnega mesta.

"Znašla sva se v mestu, polnem ostrostrelcev, ki so ga še vedno vsak dan obstreljevali z raketami in kjer si moral ponekod paziti, kje hodiš, da ne bi stopil na mino. Takrat sem nekaj prijateljev prosila, naj mi sporočijo, če bo konec premirja in se bo spet začela vojna, da bi imela informacije tudi od zunaj, saj je bilo mesto, v katerem smo bili, povsem odrezano od sveta.

In ko smo po celonočnem potovanju v to mesto v popolni temi in v spremstvu vojakov z brzostrelkami prišli v hotel, kjer smo prebivali in sem spet prišla do internetne povezave, je moj telefon začel brneti, ker je začelo naenkrat prihajati res veliko sporočil.

Vsi smo prebledeli, prepričani, da smo se znašli v vojni, ko sem odprla sporočila, pa sem odkrila, da gre le za rojstnodnevna voščila. Zaradi vsega adrenalina sem tisti dan pozabila, da imam rojstni dan."

Vir: Zvezde-Lady