Novinarka se je takole razhudila: "Jaz nisem žena Gorana Dragića!"

Novinarka se je takole razhudila: "Jaz nisem žena Gorana Dragića!" (foto: Profimedia) Profimedia
8. 9. 2021

Pred nekaj dnevi je javnost presenetila novica, da se Goran Dragić in njegova soproga Maja, s katero imata dva otroka, ločujeta.

A Goranova (nekdanja) soproga Maja ni edina s takim imenom in priimkom. Na družbenih omrežjih je namreč precej pozornosti pritegnil tvit srbske novinarke Maje Dragić, ki se je svojim sledilcem pritožila, da jo zamenjujejo z ženo košarkarskega asa Gorana Dragića.

V preteklih dneh se je ugibalo o Goranovem odhodu v Dallas Maverickse, a do tega zaenkrat še ni prišlo. Novinarki Maji so očitno oboževalci pošiljali sporočila in jo prosili, naj se "njen soprog" preseli v Dallas. Zaradi svojega imena in priimka je postala zanimiva za številne Goranove oboževalce, zato je na Twitterju zapisala: "Jaz nisem žena Gorana Dragića."

Njen zapis je požel številne odzive, med drugim se je nek tviteraš malce pohecal in zapisal, da če ni Goranova žena, potem je žena njegovega brata, Zorana Dragića. No, zdaj, ko je jasno in glasno povedala, da ni "tista Maja Dragić", zagotovo težav z zamenjevanjem ne bo več.