Novinarski veter odpihnil številne zveze

7. 3. 2016

Ob novinarskem poklicu očitno močno trpijo zasebne zveze, ki se velikokrat zlomijo pod velikim pritiskom in neustaljenim delovnim urnikom.

Že več kot leto in pol je minilo, odkar sta se po 15 letih razšla TV-voditelja Petra Kerčmar in Uroš Slak, ki jima je kljub razhodu uspelo obdržati prijateljski odnos.

Nobena skrivnost ni, da ima težave v zakonu tudi voditeljica informativne oddaje Svet na Kanalu A Nuša Lesar, ki naj bi že našla dom v prestolnici.

"Razumem vaše delo, seveda, ampak želim, da moje zasebno življenje ostane zasebno," je povedala simpatična voditeljica, ki bo težave v odnosu reševala le v krogu družine.

Zakonski brodolom pa je nedavno doživel tudi Nušin nekdanji sodelavec oddaje Svet na Kanalu A in sedanji voditelj informativne oddaje Danes na Planet TV Mirko Mayer. Mirko nam je ločitev tudi potrdil, vendar ni želel razkrivati, ali je že ločen ali je ločitev še v teku.

Govori se, da naj bi se tudi on iz Kranja preselil v prestolnico, vendar sam o tem ne želi govoriti in izpostavljati v javnosti.

Zoja Ahlin