Novo dekle Filipa Flisarja ima rada šport in tudi športnike

Novo dekle Filipa Flisarja ima rada šport in tudi športnike (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
31. 1. 2017

Po Zlati lisici, ki je potekala v Mariboru, se je razkrilo, da ima Filip Flisar novo simpatijo. Njegovo zanimanje naj bi pritegnila znana Štajerka, in sicer hčerka znanega župana Zavčra Mirana Vuka. Monika sicer po svoji ljubezenski zgodovini nič ne zaostaja, saj je ob sebi imela že nekaj znanih športnikov.

Filipa naj bi opazovala že, ko je bil v zvezi z Indiro.
Monika rada pokaže svoje ženske čare

Da je simpatija v zraku, je baje pod Pohorjem potrdila kar Monika sama. Simpatijo pa je potrdila tudi Filipova mama Jelka, ki pa je takoj poudarila, da se v ljubezenske avanture sina ne spušča. Filip, ki je imel pred tem kar nekaj časa vzgojiteljico Indiro, je bil precej medijsko izpostavljen, in kot smo izvedeli, je morda prav ljubosumje poskrbelo, da se je parček razšel. Naši viri pa so nam zaupali še, da se je Monika precej časa trudila okoli Filipa in ga osvajala z vsemi svojimi čari. V njenem primežu pa se je nekoč znašel tudi Rok Florjančič.

Zaljubljena v športnike

Rok Florjančič je večkratni, državni, evropski in svetovni prvak v jetskiju. Zmage na prvenstvih niza drugo za drugo in v svoji kategoriji enostavno nima konkurence. Edina resna konkurenca mu je njegov brat Nac. Mlajši Nac je že na prvi tekmi dosegel stopničko in opozoril na hudo konkurenco. Moniko je pred časom pritegnil postavni Rok, s katerim je bila tudi v zvezi, a se ta ni obdržala. To pa ni edina njena ljubezenska avantura s športnikom. Na njenem seznamu naj bi se znašli tudi nogometaši in tenisači. Skratka, kot smo izvedeli, zna Monika s svojimi čari spletno obrniti športnike. In kaj si naš vir misli o novi zvezi s Filipom? "Ni skrivnost, da je Monika svoje niti že nekaj časa razpredala proti Filipu, ampak je ta nekako ni jemal resno. Očitno je bila dovolj vztrajna. Toda glede na to, da sta oba precej močnega značaja, se verjetno več kot nekaj mesecev zveza ne bo obnesla." Naš vir nam je še zaupal, da je Monika precej ljubosumna in posesivna pri svojih partnerjih. Vprašanje pa je, ali bo to zdržal tudi Filip.

Maja Muhič