Novo na naši sceni: Prisluhnite odlični Raiven!

Raiven (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
11. 11. 2014

Raiven je umetniško ime, za katerim stoji Sara Briški Cirman, ki trenutno obiskuje 4 letnik konservatorija za glasbo v Mariboru, smer harfa in solo vokal. 

Predstavlja se z prvim singlom z naslovom Jadra, ki je nastal v sodelovanju s Tadejem Koširjem, avtorjem pesmi, sicer pa članom skupine Muff, ter producentom Jernejem Kržičem, članom skupin Neomi ter Zebra Dots.

"Skladba govori o odnosu dveh občutljivih duš, ki se težko znajdeta v vsakodnevnem vrvežu in iščeta zavetje pri drug drugem," je ob težko pričakovanem izidu povedala Raiven. Besedilo je sicer nastalo izpod peresa Simone Jerale, skladba pa bo kmalu dobila tudi video podobo, za katero bodo poskrbeli fantje iz Benjamin produkcije.

Vabljeni k poslušanju:

Simpatična ustvarjalka svoj prvenec napoveduje za prihodnjo pomlad, do takrat pa jo čaka še veliko trdega dela, ki ga bo potrebno združiti s prenekatero aktivnostjo vsakdana.

Raiven

Že vrsto let je zaljubljena v harfo, kateri namenja številne ure in njeni izvedbi na to prastaro strunsko glasbilo lahko prisluhnemo tudi v Jadrih. Solo vokal, kateremu se posveča tudi na konservatoriju, nadgrajuje s pričujočimi modernimi izvedbami, posebno strast pa ji predstavlja operno petje.

In kaj še skriva Raiven? Precej neobičajne hišne ljubimce – sokole, s katerimi odrašča že od malih nog.