Novo razkritje: Miha Hercog naj bi že lani maja začel romantično razmerje z znano Slovenko, tukaj je tudi izjava Saše Lendero

6. 6. 2023
Deli
Novo razkritje: Miha Hercog naj bi že lani maja začel romantično razmerje z znano Slovenko, tukaj je tudi izjava Saše Lendero (foto: Instagram/Saša Lendero)
Instagram/Saša Lendero

Mnoge še vedno močno zanima, zakaj sta se razšla glasbenika Miha Hercog in Saša Lendero. Zdi se, da prave resnice še dolgo ne bomo izvedeli, vseeno pa krožijo takšne in drugačne zgodbe in teorije o tem, zakaj je prišlo do njune ločitve.

Glasbenik Miha Hercog in pevka Saša Lendero sta v začetku leta mnoge šokirala, ko sta sporočila, da se ločujeta in da po več kot 20 letih skupne poti odhajata vsak na svojo stran. Saša takrat ni skrivala, da ji je izjemno težko in da vse skupaj zelo boli, a se zdi, da je do danes že uspela zaceliti rane, ki jih je povzročila ločitev.

Še vedno pa mnoge zanima, zakaj se je naš glasbeni par razšel, saj se je zdelo, da sta skupaj nepremagljiva in da lahko rešita še tako težev izziv, ki jima prekriža pot. No, vse se zdi, da temu vseeno ni tako, Žurnal24 pa zdaj razkriva, da se je na njih obrnil anonimni vir, ki razkriva, kakšno naj bi bilo pravo ozadje njune ločitvi, šlo naj bi za nezvestobo.

Takole je zapisal: "Miha je v resni zvezi z gospodično Tadejo, pred njo pa je imel že tri zveze od maja 2022, ko sta se s Sašo razšla. Počil mi je živec, da vsi pišejo, kako ima Saša novega in da si je ona prva privoščila novega partnerja, kar ni res. Vsi smo to skrivali, Saša je skrivala zaradi hčerke, cela družba pa zaradi Saše. Vsem se zdi, da bi bil že čas, da sama pove, da se ji dela velika krivica," je anonimni vir sporočil uredništvu Žurnala24.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tadeja Krzic (@tadejinsvetjoge)

Na takšne govorice sta se že odzvala tudi glavna akterja te zgodbe in Miha je vse skupaj zanikal. "Ne drži, Tadeja je prijateljica, še vedno sem samski. Kaj vse sem že slišal, zakaj sva šla narazen, samo smejim se temu. Tudi to, da so me dobili z mladoletnikom in da sem gej. Ne drži, da sem bil nezvest, mah kje pa, nihče ni bil nezvest. So bili drugi razlogi, o katerih pa ne bi," je povedal za Žurnal24.

Nič kaj zgovorna pa ni bila niti pevka Saša Lendero, ki vse od ločitve ostaja izjemno diskretna in ne želi v medijih prati umazanega perila. "Ne želim komentirati in ničesar pogrevati za nazaj, povem lahko le, da je Miha krasen očka in da sva v lepem odnosu. Glede svojih prihodnjih odnosov, ki si jih bom ustvarjala ali si jih ustvarjam, pa tudi ne želim komentirati, dokler ne bo za to pravi čas," je povedala za Žurnal24. 

In kdo je Tadeja, ki jo omenja anonimni vir, gre za mlado podjetnico, ki sicer vodi Tadejin svet joge, sicer pa prijateljuje tudi z Gregorjem Kirschem, ki ga mnogi poznajo tudi kot bivšega fanta Špele Grošelj.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.