Novo razkritje: Miha Hercog se v resnici smeji govoricam in na samem uživa s to znano Slovenko, tukaj so prvi posnetki

13. 6. 2023
Deli
Novo razkritje: Miha Hercog se v resnici smeji govoricam in na samem uživa s to znano Slovenko, tukaj so prvi posnetki (foto: Arhiv)
Arhiv

Glasbenik Miha Hercog ne skriva, da mu po ločitvi od Saše Lendero ne manjka ženitnih ponudb, vse pa se zdi, da je ves čas v družbi lepih deklet.

Glasbenik Miha Hercog je po ločitvi od pevke Saše Lendero ves čas v središču pozornosti. Vsak njegov korak je pod drobnogledom medijev in javnosti, kar ni presenetljivo, saj je priljubljen in uspešen glasbenik. Nazadnje je bil Miha opažen v družbi čudovite in postavne voditeljice Lee Mederal, s katero sta se sprehajala po slikoviti Istri.

Miha je bil povabljen v Leino oddajo "Potep z Leo", kjer sta skupaj raziskovala čare in skrivnosti Istre. Med njunim potepanjem sta odkrila številne zanimivosti, a je ena stvar pritegnila posebno pozornost medijev - Miha je namignil, da je po ločitvi že prejel nekaj ženitnih ponudb in da je bilo že nekaj srečanj ob skodelici kave. Kljub temu pa je ostal samski.

Glasbenik je povedal tudi to, da ga bizarni naslovi v medijih ne spravijo več iz tira, da se je tega že povsem navadil. Med drugim so mediji pisali, da je v razmerju z lepo temnolasko, vendar je to v resnici njegova sestra, s katero ima izjemno močno vez. 

Miha Hercog je oseba, ki se zaveda vpliva medijev in javnosti na njegovo osebno življenje. Kljub temu ostaja umirjen, ohranja svojo zasebnost in se ne pusti vplivati govoricam ter špekulacijam. Osredotoča se na svojo glasbeno kariero, ustvarjanje nove glasbe in navduševanje občinstva s svojim talentom.

Poleg glasbe si Miha zelo rad vzame čas tudi za hčerko Ario, ki jo res obožuje, v oddaji pa je povedal, da po vsakem njenem obisku še dva dni porabi za čiščenje stanovanja, saj Aria ni tako redoljubna, kot je sam.

Miha Hercog je glasbenik, ki navdušuje občinstvo s svojo glasbo in ohranja svojo integriteto, kljub medijskim pritiskom in govoricam. Za zdaj ostaja samski, vsaj uradno, čas pa bo pokazal, katera mu bo na koncu ukradla srce.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.