Novo sezono The Biggest Loser Slovenija bo vodila Saša Lendero

Novo sezono The Biggest Loser Slovenija bo vodila Saša Lendero (foto: Planet Tv) Planet Tv
15. 2. 2019

Šov, ki ima moč, da tekmovalcem resnično spremeni življenje, se marca na Planet vrača že s tretjo sezono. Treninge pogumnih posameznikov, ki so se odločili napovedati boj odvečnim kilogramom, bosta tudi tokrat krojila trenerja Jan Kovačič in Nataša Gorenc, voditeljica nove sezone The Biggest Loser Slovenija pa je Saša Lendero.

Marca se na Planet vrača šov The Biggest Loser Slovenija! Tekmovalce, ki bi radi opustili svoje slabe navade in izgubili odvečne kilograme, bosta tudi tokrat v roke vzela izkušena trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič, novo energijo pa prinaša priljubljena voditeljica Saša Lendero.

"Vsi si želimo biti srečni in se dobro počutiti v svoji koži. Na nekatere stvari žal nimamo vpliva, nekatere pa lahko spremenimo. Z novo sezono šova The Biggest Loser Slovenija bomo tukaj, da z vami naredimo prvi, največji korak do boljšega življenja. Nova sezona bo tako združila novo energijo in nov pristop z močnim čustvenim nabojem, zato se zelo veselim novega izziva," je ob tem povedala Saša.

V prvih dveh sezonah smo spremljali neverjetne preobrazbe tekmovalcev, ki so dokazali, da je s trdim delom, močno voljo in dobro ekipo strokovnjakov vse mogoče. Zmagovalca Bojan in Klara sta poskrbela za res neverjetno izgubo kilogramov, a še večja zmaga je spremenjen življenjski slog, ki jima omogoča bolj zdravo in polnejše življenje.

Zdaj bodo priložnost za nov začetek dobili novi tekmovalci. The Biggest Loser Slovenija se na Planet vrača že marca!