Novopečeni očka Josip Iličić (Jojo) je hčerkici dal ime Sofia!

Josipu je mama umrla, ko je bil star eno leto, na težki poti ga je podpiral oče in pozneje žena Tina. Zdaj si je ustvaril svojo družinico s kar štirimi damicami. (foto: VID PONIKVAR / SPORTIDA) VID PONIKVAR / SPORTIDA
20. 2. 2018

Josip (30), je mlad in skromen napadalec, ki od te sezone igra za Atalanto. V Italiji igra že 8 let in svoje življenje posveča nogometu in družini – ženi Tini, hčeri Victorii, zdaj pa še eni damici – Sofii.

Mlada starša, ki veliko data tudi na modo, saj sta vedno oblečena po zanjih modnih zapovedih, sta na novo članico zagotovo zelo ponosna. Punčki čaka lepa prihodnost, vsaj glede financ ne bo težav.

V Firencah in na sploh v Italiji ga navijači kujejo v zvezde, ker je eden najboljših strelcev lige serie A, ki jo prenaša Šport TV. Letos se začno tudi tekme Lige narodov. Josip bo skoraj zagotovo igral za Slovenijo, saj sta s selektorjem Tomažem Kavčičem v zelo dobrih odnosih že »od nekdaj«. Še iz časov, ko je Tomaž treniral mlade reprezentance. Tomaž je bil fantom, kot so: Oblak, Matevž, Krhin, Birsa ... kot »drugi oče«.

Značke: Josip Iličić

Priporočamo