Nuša Derenda je netipična mama

Nuša Derenda je netipična mama (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
16. 1. 2018

Čeprav je priljubljena pevka Nuša Derenda, ki letos praznuje 20. obletnico glasbenega udejstvovanja, večino svojega časa na odrih, se trudi, da bi bili z družino čim bolj skupaj.

Ko sta bila njena sinova Gašper in Matevž še majhna, sta z možem največ delala. "Včasih sem se zelo obremenjevala s tem, najin urnik oziroma delavnik nikoli ni bil tipičen. Pa mislim, da žal dandanes tudi starši v rednih službah niso nič na boljšem. Delajo vse dlje in imajo vse manj časa za preživljanje z družino," pove pevka.

"Naju za vikende pogosto ni bilo, sva pa zato med tednom bila malo več doma in smo lahko skupaj preživljali čas. Otroka to razumeta in sta se na to navadila. No, zdaj sta velika in imata že tudi svoje obveznosti. Tako pa znamo bolj ceniti in izkoristiti trenutke, ko smo skupaj. Kar se življenjskih izkušenj tiče, pa se mi zdi, da nikoli ni prepozno. Vse življenje se učimo in potrebujemo drug drugega. Tudi ko bosta imela že svoje družine, jima bova stala ob strani, jima pomagala in dala kakšen nasvet, če ga bosta želela."

Foto: Helena Kermelj, Goran Antley, Primož Predalič

Priporočamo