Nuša Derenda oživila spomine na poročni dan

Nuša Derenda oživila spomine na poročni dan (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
Vir: Lady
4. 2. 2018

Z letom 2018 se začenja 20-letnica samostojne glasbene poti priljubljene vseslovenske pevke Nuše Derenda in s tem niz izjemnih dogodkov. Ob začetku leta je oboževalce presenetila z novim videospotom, v Posavskem muzeju Brežice pa so slavnostno odprli razstavo njenih najvidnejših oblek zadnjih dveh desetletij.

Začetek razstave sta v Viteški dvorani Posavskega muzeja nadgradila izjemno nostalgična in hkrati čarobna koncerta, zelo posebna tudi zaradi tega, ker sta Nuša in Frenk točno tam dahnila usodni da.

Brežičanka, ki je konec leta skupaj z Zlatarno Aura in Karat na trg poslala tudi svojo lastno kolekcijo nakita za ženske in moške, se bo po zelo napornem koncertnem decembru za nekaj dni odpravila v toplice, da nabere novih moči za prihajajoče leto, ki bo zaradi številnih projektov popolnoma brez počitka, ob tem pa bodo oboževalci lahko uživali v novem spotu, v katerem je zaigral tudi njen sin Matevž.

"Nov videospot sem posnela z režiserjem Nikom Karom, s katerim sva že sodelovala. V spotu nastopa tudi moj sin Matevž s soplesalko Klaro Koprivec, s katero nastopata tudi v muzikalu Vesna, starejši par pa sta moja prijatelja Zina in Tomaž Rodman. Spot smo snemali v najverjetneje najbolj deževnem tednu decembra, ravno prav glede na naslov pesmi, vendar je bilo za režiserja še vedno premalo dežja, tako da so nam priskočili na pomoč gasilci iz Dravelj, za kar se jim iskreno zahvaljujem," je povedala Nuša, ki na snemanju spota v dežju in nizkih temperaturah na srečo ni zbolela.

Naj spomnimo, pesem Naj mi dež napolni dlan govori o trnovi poti. "Vse ni tako bleščeče, kot ljudje vidijo. Na odru in v javnosti se vedno smejimo, smo dobre volje, ljudje mislijo, da nam je vedno samo lepo in da nimamo težav, v ozadju pa imamo kdaj pa kdaj vse prej kot dobre trenutke, veliko je padcev in emocionalnih borb, smo utrujeni, izčrpani, neprespani. Pot je zagotovo večkrat zelo težka, in kot pesem dobro opisuje, 'trnova'," je povedala pevka. Tokrat je pesem sodelovanje z nadarjenim Majem Vlašičem, sinom Matjaža Vlašiča, besedilo je napisala Tina Muc, aranžma pa Miha Gorše.

Foto: Aleksandra Saša Prelesnik

Priporočamo