Nuša Derenda pri 50 letih v kopalkah prava bomba

Pesem Sto in ena bo v naslednjih tednih dobila tudi video podobo, do takrat pa nikakor ne zamudite zanimivih aktivnosti, ki jih Nuša s svojo ekipo pripravlja na svojih družbenih omrežjih, med drugim boste deležni tudi tedna številnih nagradnih iger. (foto: Osebni Arhiv) Osebni Arhiv
31. 7. 2019

Slovenska pevka Nuša Derenda ima pri 50 letih zares neverjetno postavo.

Nuša Derenda je nedavno slavila svoj 50. rojstni dan, a le redki bi uganili, da se je slovenska pevka že srečala z Abrahamom. Še posebej, če bi jo videli na počitnicah, kjer v dvodelnih kopalkah kaže fantastično postavo.

Ko je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo z jahte, bi s težka uganili, koliko let v resnici šteje. Številnim se je zazdelo, da gledajo v mladenko, ki šteje komaj 30 let. Nuša ima zares fantastično postavo in kot kaže odlične gene, saj se zdi, da so se leta za njo že davno ustavila.

Le kakšna je njena skrivnost za lepo postavo? Verjetno dejstvo, da ima Nuša izjemno aktivno življenje in da prav nikoli kaj veliko ne počiva, saj je ves čas aktivna in to jo verjetno ohranja mladostno in radostno.

Priporočamo