Nuša Derenda razmišlja o partnerskih odnosih

Pesem Sto in ena bo v naslednjih tednih dobila tudi video podobo, do takrat pa nikakor ne zamudite zanimivih aktivnosti, ki jih Nuša s svojo ekipo pripravlja na svojih družbenih omrežjih, med drugim boste deležni tudi tedna številnih nagradnih iger. (foto: Osebni Arhiv) Osebni Arhiv
Vir: Lady
7. 6. 2019

Nuša Derenda nikakor ne počiva na lovorikah, čeprav je marsikdo mislil, da si bo po pestrem letu, ko je med drugim nastopila na 20. koncertih ob 20. obletnici samostojne glasbene kariere, vzela premor za regeneracijo.

A dinamična pevka brez kreativnega ustvarjanja ne zdrži dolgo. Luč sveta je ugledala nova skladba z zanimivim naslovom Sto iniva, ki je z Nušinim vokalom zagotovo jamstvo za novi hit. Skladbo je napisal Miro Buljan, s katerim je pevka v preteklosti že sodelovala. Hrvaška različica pesmi ima naslov Da zamirise mi noč. Hrvaški tekst je napisala Mirova žena Sonja Buljan, slovenskega pa Rok Lunaček, s katerim Nuša prvič sodeluje in je navdušena nad njegovo ustvarjalno energijo in kreativnostjo.

Nekaj idej k tekstu je naša pevka prispevala tudi sama, saj je prepričana, da je tekst iz njenih ust še bolj prepričljiv in se tako ob nastopu na odru še lažje poveže z občinstvom. “V pesmi Sto in ena razmišljam o partnerskih odnosih, ki se končajo in posledično ostane grenak priokus. Iščemo prednosti in slabosti, sprašujemo se, ali smo naredili prav, ali gremo naprej in iščemo nove ljubezni, ki se pogosto ne obnesejo ...” nam je zaupala Nuša Derenda.

“V vsakem partnerskem odnosu pride do različnih težav, to je normalno. Pride tudi do točke, ko več ne veš, ali še ljubiš, kajti zaljubljenost in metuljčki v trebuhu hitro minejo. Ostanejo pa lepi spomini, skupne točke, učenje drug od drugega in s tem osebna rast, spoštovanje, pozornost do partnerja, razumevanje in pogosto je potrebna trdna volja. Vprašanje je, ali to res zmoremo.”

Besedilo: A. P. K. // Fotografija: osebni arhiv