Nuša Lesar: Brez glasbe nikoli v tekaške superge

Nuša Lesar: Brez glasbe nikoli v tekaške superge (foto: Pop TV) Pop TV
Vir: Lady
10. 11. 2016

Voditeljica oddaje Svet na Kanalu A Nuša Lesar je bila tudi letos močno vpletena v akcijo Mali koraki. Med tekaškimi dnevi se je v oddajo javljala v živo s terena, torej iz kraja, ki je bil tisti dan izbran za končni cilj tekačev v rdečih majicah.

Nuša je bila na terenu ves dan, saj so skupaj z ekipo pripravljali reportaže. Njen delovnik je bil tako zelo pester, srčni utrip pa ji še vedno najbolj dvigne vklop v živo, čeprav je pred kamerami že izkušena 'mačka'.

"Vedno si nekoliko živčen, ko se javljaš v živo, saj ne veš, če bo šlo vse po načrtih, veliko stvari namreč ni odvisno od človeškega faktorja, pač pa od tehnike. Pri takšni akciji, ko je vpletenih še več ljudi, pa si sploh želiš, da bi bilo vse izpeljano tako, kot si si zamislil. Do zdaj nam je to uspelo," je povedala Nuša, ki se je letos javljala iz Cerknice, Zagorja in Idrije. Čeprav je bila po celem dnevu na terenu že nekoliko utrujena, so bili njeni občutki na koncu dneva topli in izpolnjujoči.

"Ob mojem javljanju v živo se v bližini našega improviziranega studia zbere veliko radovednežev, kar pa me sploh ne moti, kot bi nekateri mislili. Nasprotno, vesela sem, če me pridejo gledalci pozdravit. Studio na terenu je dobrodošla sprememba, saj ponavadi s tistimi, ki nas gledajo, nimamo neposrednega stika," je bila iskrena voditeljica.

Bon Jovi za motivacijo

Ribničanka priznava, da je z vsakim letom trajanja akcije bolj močno prisotna, saj čuti, da lahko spremenimo svet na bolje.

"Slovenci smo zelo dobrodelni, to se izkaže ob vsaki večji dobrodelni akciji, žal pa največkrat pomagajo tisti, ki še sami nimajo veliko. Vesela sem, ker pri tej akciji ljudje pomagajo vsako leto," je hvaležna Nuša, ki pa je že od nekdaj neljubiteljica teka.

"Tukaj pa moram priznati, da se v vseh letih, odkar prirejamo to akcijo, ni kaj dosti spremenilo. Še vedno zmorem preteči največ pet kilometrov," nam je zaupala temnolasa lepotica, ki kljub temu, da ni navdušena tekačica, občuduje vse, ki to radi počnejo. Kadar se že spravi v akcijo in obuje superge, najde motivacijo v prav posebni osebi.

"Zraven poslušam Bon Jovija, če ne, bi mi še pet kilometrov predstavljajo prevelik napor," je v smehu razkrila Nuša, ki slovi po svoji vitki postavi, ki ji je pridno služila tudi v času, ko se je ukvarjala z manekenstvom.

"Zahvaljujem se dobrim genom, saj sem ena tistih srečnic, ki nima težav s pridobivanjem odvečnih kilogramov. Vseeno doma izvajam aerobiko in rada kolesarim. Pa tudi s prehranjevanjem na srečo nimam težav. Jem vse, veliko in kadarkoli," nam je zaupala Nuša, ki je očitno res velika srečnica, marsikatera ženska bi z veseljem 'prevzela' njene gene.

Teskt: Barbara Majič