Nuša Lesar ni več samska!

Nuša Lesar ni več samska! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
16. 5. 2017

Televizijska voditeljica je srca gledalcev osvojila že v informativni oddaji, dokončno pa je svoj prostor med ljubljenci slovenskega občinstva utrdila še z nastopi v nedeljski oddaji Zvezde plešejo. Nuša Lesar je brez dvoma televizijka z dolgim seznamom oboževalcev, a kot pravi naš dobro obveščeni vir, je njeno srce zdaj oddano.

Nuša je ena izmed najbolj vidnih TV-obrazov. Je tudi oseba, ki so jo v neki anketi moški razglasili za najbolj simpatično televizijsko voditeljico. Z vsem tem ob strani pa je Nuša tudi pogosta tema pogovorov, ko se na dogodkih in prireditvah pojavi sama ali v družbi. In prav prijetno presenečeni smo bili, ko smo nedavno izvedeli, da lepa voditeljica ni več samska in da jo njen partner že ponosno predstavi kot svojo boljšo polovico.

Njuna zveza torej ni več skrivna ali omejena zgolj na ožji krog izbrancev. In kdo je moški, ob katerem Nuši hitreje bije srce? Tudi on je del medijskega sveta in prepoznaven obraz, saj gre za Gregorja Krušiča, direktorja Teniške zveze Slovenije. Tako kot Nuša je tudi on ločen in imata tako še eno izkušnjo več, ki ju druži pri njuni nadaljnji skupni življenjski poti.

Glede lepe in razveseljive geste, da je že bila predstavljena kot Gregorjeva izbranka, pa smo želeli povprašati tudi vedno nasmejano in veselo Nušo, a nam je še nekoliko zadržano odgovorila: "Trenutno lahko rečem, da sem v obdobju, ko sem srečna. Svoj prosti čas delim z ljudmi, ki mi nekaj pomenijo in ob katerih se dobro počutim. Zadovoljna sem, da mi je življenje uspelo postaviti nazaj v ustaljene tirnice, ko se lahko počutim varno in izpopolnjeno."

Nuša Lesar

Tako je povedala voditeljica, ki svojega zasebnega življenja sicer ne izpostavlja preveč rada, četudi sicer uživa v soju medijskih žarometov. Tudi ko se je lani v medijih začela pojavljati novica o njeni ločitvi, je Nuša zelo zadržano spregovorila, a se temu vendarle ni mogla povsem izogniti.

O Nuši le lepe besede

Da je Nuša resnično simpatična, sicer ne potrjuje le 'klub oboževalcev' – mimogrede, na spletu je mogoče zaslediti tudi posnetek dveh moških, ki sta zanjo napisala celo pesem in posnela spot – ampak tudi besede ljudi, ki svoje dni preživljajo v njeni bližini.

Tako je o Nuši le lepe besede našel tudi Andrej Rebula, njen soplesalec v oddaji Zvezde plešejo, ki pravi, da je Nuša izredno preprosto dekle. "Delati z njo je enostavno. Razumeva se super in lepo delujeva. Ker se v oddaji oži konkurenca, pa bova tudi midva v prihodnjih dneh morala stisniti zobe," nam je povedal Andrej. Sicer pa si Nuša deli lepe občutke tudi s sodelavcem v oddaji Svet na Kanalu A, saj ima urednik oddaje in voditelj Gregor Trebušak za svojo ekipo le lepe pridevnike.

"Sam sem verjetno najbolj srečen urednik, ker imam takšno ekipo. Glede na to, da preživimo v povprečju 10 ur skupaj, je to vzdušje in razumevanje zelo pomembno. In trudimo se, da to nekako negujemo," je namreč povedal ob 10. obletnici oddaje Svet pred kratkim, kot pravi Nuša, pa se z Gregorjem slišita tudi izven delavnika, čeprav takšni klici ne veljajo za vsakodnevno pravilo.

Nuša Lesar

Svojo simpatijo do Nuše je pred vso Slovenijo v oddaji Zvezde plešejo sicer oznanil tudi Lado Bizovičar, ko je med podeljevanjem ocene priznal, da je malce 'zacopan' vanjo. 

Slovenija je zaljubljena v Nušo. Objavljamo nekaj izjav njenih oboževalcev iz foruma

  • "Kako je pa ta punca lušna! Meni ena najlepših na televiziji. Tako, to sem hotela povedat."
  • "Nuša se tako iskreno nasmehne."
  • "Ma men je tako všeč, da bi jo kr za svojo vzel."
  • "Zapelji se do njene službe in vzemi listek za čakalno vrsto!"

vir: forum med.over.net

Kaja Milanič