Nuša Lesar se ob Bizovičarju kar topi!

Nuša Lesar se ob Bizovičarju kar topi! (foto: pop tv) pop tv
Vir: Nova
3. 4. 2017

Očitno so tudi znane Slovenke podlegle vplivom pomladi, toplejšim temperaturam, žvrgolenju ptičkov in cvetenju rož. Med njimi je tudi televizijska voditeljica Nuša Lesar, ki se sicer zadnje čase poti predvsem na plesnem parketu v oddaji Zvezde plešejo.

"Včasih, ko se zbudim in zunaj sije sonce, mene pa v službi čakajo sama prijetna opravila, se zamislim in rečem: 'Kako dobro se imam'. Zdaj imam to obdobje, ko se zavedam, kako dobro je biti jaz. Pred kakšnim letom dni morda ne, zdaj pa se imam resnično fino. Morda je to pomlad ali pa preprosto drugo obdobje v mojem življenju," nam je v smehu zaupala Nuša, ravno po tem, ko se je vrnila s plesnega treninga, na katerih s soplesalcem Andrejem Rebulo pridno vadita za nedeljske nastope.

Na enem izmed zadnjih je bila deležna prav posebnih komplimentov igralca Lada Bizovičarja, vendar pa se ji je zdelo, da se nanje ni kaj dosti odzvala. Očitno ni tako. "Mislila sem, da se bom kar stopila. Bila sem vesela njegovih opazk, vedno rada prisluhnem komplimentom. To je pač Lado! Tudi jaz lahko rečem, da sem 'zacopana' v Bradleyja Cooperja, pa to ne bo spremenilo situacije, da je na drugi strani oceana in niti ne ve, kdo sem. Komplimentov ni nikoli preveč," je prepričana simpatična voditeljica, ki sicer prizna, da do zdaj veliko komplimentov ni doseglo pričakovanega učinka.

Prav posebnih pozornosti je v zadnjem času deležna od gledalcev, ki na vetrobranskem steklu njenega avtomobila puščajo sporočila, tako pred službo kot tudi v mestnem središču. "Nekateri so zraven pripisali številke, češ naj jih pokličem, drugi priložili lizike ali cvetove. To se mi zdi prisrčno. Mislila sem že, da je vedno ista oseba, vendar so številke različne. (smeh) Včasih sem sicer pomislila, da je to odveč, vendar se mi zdaj zdi lepo, saj si vzamejo čas in se spomnijo name. To pa ne pomeni, da jih bom poklicala nazaj," v smehu še doda 'novopečena' plesalka.

Nika Arsovski