Nuša Lesar očarala s s kosom oblačila, ki nikoli ne gre iz mode, v njem je vsaka videti nekaj let mlajša

Nuša Lesar očarala s s kosom oblačila, ki nikoli ne gre iz mode, v njem je vsaka videti nekaj let mlajša (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
14. 4. 2021

Priljubljena televizijska voditeljica dobro ve, kaj ji najbolj pristoji.

Tokrat je Nuša Lesar očarala s prav posebnim stajlnigom, saj je združila eleganco in drznost. Izbrala je večen kos, široko belo srajco, ki je lahko športna ali elegantna, ter črne hlače v imitacji usnja.

Črno-belo kombinacijo je popestrila z zanimivim pasom z dodatkom zlate barve. Nič čudnega ni, da marsikatera dama najde modni navdih prav pri priljubljeni voditeljici, saj nas pogosto spomni na kakšen kos, ki ga imamo v omari in bi ga lahko uporabile v raznih kombinacijah ter mu tako spet vdahnile življenje.

Z mladostnim videzom in modnim izborom je navdušila svoje sledilce, ki so jo pohvalili, sama pa je ob sliki zapisala citat znanega umetnika Andyja Warhola: "Vedno pravijo, da čas spreminja stvari, a v bistvu jih moramo spremeniti sami."

Sicer pa poziranje pred fotografskimi objektivi za postavno Nušo ni nič novega. V mladosti se je preizkusila tudi kot manekenka in pri tem je bila uspešna, saj so si tudi v modni hiši Lisca želeli sodelovati z njo. A profesionalno kariero je nadaljevala v drugih vodah, tako jo zdaj gledamo v vlogi voditeljice informativne oddaje, in zdi se, da ji je ta poklic naravnost pisan na kožo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuša Lesar (@nusa_lesar)