Nuša Lesar od blizu in brez make-upa: Pokazala je, kaj se ji zdi pomembnejše!

Nuša Lesar od blizu in brez make-upa: Pokazala je, kaj se ji zdi pomembnejše! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
9. 6. 2021

Voditeljica informativne oddaje Svet na Kanalu A je postavna in lepa dama, ki je vsakič, ko se pojavi na malih zaslonih, prava paša za oči.

Nuša Lesar se je v mladih letih preizkusila kot model, tako da dobro ve, kaj lahko narei dober make-up in pravilna izbira oblačil. Sama pa je zasebno najraje videti taka, kot v resnici je, kar je jasno dala do znanja s svojim zapisom na družbenem omrežju, ob katerem je objavila pomenljivo fotografijo.

"Prej / potem. Na družbenih omrežjih že dolgo ne uporabljam več filtrov. Odkar so začeli delati tiste, ki povečajo ustnice, stanjšajo nos, naredijo instant popolno kožo ipd, se mi zdi še posebej pomembno, da kažemo kaj je normalno. Ker si želim, da bi vsi, ki spremljate moj profil vedeli, da ni nič narobe biti takšen kot si, kakršenkoli že si.
Ker si želim, da bi si ljudje želeli delati na sebi v odnosih, na izobrazbi, na zdravem telesu, zdravi psihi in ja, tudi na lepem telesu in obrazu. A ne z instant rešitvami, kot so filtri, pač pa z načrtnimi odločitvami, trdim delom in razumom," je zapisala Nuša.

Dodala je, da je sama sebi lepša, če je brezhibno naličena, a dobro ve, da za razliko od ličil noben čistilec kože, ki ga uporablja, ne more z nje sprati prave vrednosti. "Zato boste na mojem profilu in storyjih, tako kot do zdaj, lahko spremljali zgolj in samo realne stvari," je dodala na koncu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuša Lesar (@nusa_lesar)