Nuša Lesar po dveh urah rolanja povsem na koncu z močmi

Nuša Lesar po dveh urah rolanja povsem na koncu z močmi (foto: Pop tv) Pop tv
3. 4. 2018

Voditeljica Sveta na Kanalu A Nuša Lesar je lansko sezono navduševala s plesnimi koraki v šovu Zvezde plešejo, letos pa kondicijo nabira z rolanjem.

Se še spomnite, kako je prikupna voditeljica Sveta na Kanalu A Nuša Lesar v lanski sezoni navduševala v šovu Zvezde plešejo? Nuša je na treninge odhajala z nasmehom na obrazu, tekom sezone pa je večkrat priznala, da ji močno primanjkuje kondicije in da zaradi napornih treningov čuti prav vsako svojo mišico.

Nekaj podobnega se ji je zgodilo tudi nedavno, ko si je lepa voditeljica po letu dni obula rolarje. "Ko greš po enem letu rolati in te še dve uri v pljučih stiska. Saj ne vem, a bi se morala počutiti nesposobno ali zaskrbljeno," je na Facebooku zapisala Nuša.

Verjetno je kar težko verjeti, da ima vitka rjavolaska takšne probleme s fizično kondicijo. Morda pa gre le zato, da je Nuša včasih malo preveč samokritična? V šovu Zvezde plešejo je namreč dokazala, da ji tudi bolj zahtevni plesi niso povzročali prevelikih težav, saj je iz tedna v teden pogumno osvajala nove plesne korake.