Nuša Lesar pokazala prizor, ki zlepa ne bo šel iz spomina, za to je imela prav poseben povod

10. 7. 2024
Deli

Ooo, to pa je res lepa novica, se vam ne zdi?

Postavno rjavolastko so številni še kako pogrešali na malih zaslonih, a zdaj je Nuša Lesar gledalce oddaje Sveta na kanalu A razveselila z novico, da se vrača v službo. Počasi se namreč izteka njen porodniški dopust, sama pa se že veseli vrnitve v svoj delovni vsakdan.

Na svojem Instagram profilu je ob tem pokazala promocijske fotografije, v Instagram zgodbi pa je zapisala: "Jaz se tkole nastavljam za promo fotke, ker se čez 14 dni vračam na Svet na kanalu A, vi pa na morje, imam prav? Bo sploh kdo doma, da bo pogledal, če sem prišla v službo ali ne?"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadja Zobec Krže (@nadja_zk_photography)

Moramo priznati, da je Nuša med tistimi damami, ki jih materinstvo samo še polepša. Zdi se, da so njeni lasje zdaj malce daljši, postava pa je vitka in čvrsta, prav takšna, kakršna je bila pred nosečnostjo. Njen videz je mladosten in svež, zato ni nič čudnega, da so se njeni sledilci odzvali z navdušenjem.

Čeprav nadvse uživa v vlogi skrbne mamice, je zagotovo pogrešala svoje delo, ki ga opravlja srčno in predano - to pa gledalci še kako dobro vedo. Seveda bo na prvem mestu vedno mama, njen sin ji pomeni vse na svetu in svojo življenjsko vlogo z veseljem (in odlično) opravlja.

Sama dobro ve, kako krmariti med zasebnim in delovnim življenjem - doslej ji je to odlično uspevalo, in brez dvoma ji bo tudi odslej. Malce se bo verjetno treba navaditi na nov življenjski ritem, ki ga bo skupaj s svojo družinico hitro usvojila. Ob tem lahko samo še dodamo: Nuša, dobrodošla nazaj!

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu