Nuša Lesar: Se res ločuje?

Še pred slabim letom 
dni je simpatična 
Nuša razlagala, kako 
pred spanjem vedno 
poljubi moža, da 
zaspi z dobrim 
okusom na ustnicah. 
 (foto: Sašo Radej, osebni arhiv) Sašo Radej, osebni arhiv
Vir: Nova
29. 2. 2016

V zadnjih dneh so se pojavile govorice o ločitvi voditeljice informativne oddaje Svet na Kanalu A Nuše Lesar.

Tudi sama voditeljica je s svojimi objavami na socialnih omrežjih namigovala na spremembe, vendar o tem ni želela povedati ničesar konkretnega, zato smo preverili novice iz prve roke. Rjavolaska je konec avgusta 2014 javnost presenetila s skrito poroko v Smledniku, ki je potekala v krogu bližnjih prijateljev in sorodnikov. S partnerjem Sebastjanom Pogorelcem sta se torej po 10 letih zveze in letu zaroke odločila za usodni da. Vendar zakonska sreča očitno ni trajala dolgo, saj so se v začetku leta pojavile prve govorice o domnevni ločitvi, nekateri viri pa namigujejo, da se je zveza začela krhati že po tragediji v Ribnici, ko je bil tragično umorjen Nušin tast. Po namigovanjih se je takrat par odločil za obisk terapevta, ki jima je svetoval selitev v Ljubljano, o kateri pa Sebastjan ni želel slišati.

Pred kratkim se je Nuša odločila za kratek odmor na Pokljuki, kjer je uživala v zasneženi pokrajini, na svojem spletnem profilu pa je objavila tudi fotografijo. Zaupala nam je, da se je predvsem želela sprostiti in si napolniti baterije, mi pa se sprašujemo, ali je morda za tem kaj več. V zadnjem času je veliko objav namenila spremembam, predvsem stajlingom, ki pa so le posledica nove stilistke na Pop TV, ki je poskrbela za svež veter na televiziji. "Garderobo si še vedno izbiram sama," je ponosno povedala Nuša in vse skupaj še enkrat razložila, da slučajno ne bi prišlo do nesporazuma.

Govoric o ločitvi ne želi posebej komentirati, poleg tega ne želi vmešavanja javnosti v njeno zasebno življenje. Kot nam je povedala, je stvari, kot je ta, treba rešiti v krogu družine, brez vmešavanja medijev, in tak je tudi njen odgovor: "Zavidam tistim, ki imajo v dolgoletnih zvezah le srečne dneve. Midva sva imela veliko takšnih, žal pa pridejo tudi malo manj lepi. Prosim za razumevanje, saj bova zasebne stvari reševala v krogu družine." Mi se z voditeljico vsekakor strinjamo, saj nihče izmed nas ni deležen le sončnih dni v zvezi. Želimo jima torej, da vse skupaj rešita tako, kot je zanju najbolje.

Značke: Nuša Lesar

Priporočamo