Nuša Lesar: Strah pred tangom

Nuša Lesar: Strah pred tangom (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Story
23. 3. 2017

Na plesnem večeru v oddaji Zvezde plešejo se je s soplesalcem Andrejem Rebulo na plesnem parketu zavrtela tudi voditeljica Nuša Lesar, ki je z nastopom presenetila samo sebe, saj pred pol leta ne bi verjela, da ji bo kaj takega uspelo.

"Na začetku sem mislila, da mi gre res dobro, in šele zdaj opažam izjemen napredek v primerjavi s tem. Nikoli nisem sicer v tem času imela občutka, da ne zmorem," je priznala televizijka, ki je bila presenečena nad strogostjo žirije: "Komisija je bila kar pošteno stroga. Razumem, da bomo sami skozi oddajo napredovali in ocene bodo iz tedna v teden višje. Sem pa za prvič upala, da nam bodo malo pogledali skozi prste."

Kljub temu zaupa oceni žirije, saj verjame v njihovo strokovnost, verjame pa, da bi kakšnemu vseeno lahko privoščili višjo oceno, saj se zaveda, kako zelo so se morali potruditi. Nuši so po oceni njenega soplesalca plesni koraki šli odlično od rok, kot prizna sama, pa je imela težavo misliti na tako veliko stvari, vse od nog, rok do usmerjenih pogledov.

Sama namreč odkrito pove, da ni pretirano spretna, sploh kar se tiče iger z žogo. "Presenetljivo je, da mi je na parketu šlo kar dobro od rok," pove voditeljica. Zdaj, ko je osvojila nekaj plesnih korakov, pa že z nasmehom na obrazu razmišlja, da bi soplesalci predstavila televizijske kamere in vodenje oddaje: "Seveda, ker me neprestano heca na vajah. Iztegni noge, pokaži špičke ... rad se pošali, da sem kot puding. Prav zato bi ga rada videla, da mi pomaga voditi novice. (smeh)"

Nika Arsovski

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story12/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 12/2017

Story 12/2017, od 16. 03. 2017