Zagotovo se še spomnite voditeljice Nuše Lesar, ne skriva, kako je z njo po rojstvu otroka

31. 1. 2024
Deli
Zagotovo se še spomnite voditeljice Nuše Lesar, ne skriva, kako je z njo po rojstvu otroka (foto: Instagram.com/@nusa_lesar)
Instagram.com/@nusa_lesar

Prikupna in simpatična televizijska voditeljica je trenutno na porodniškem dopustu in gledalci jo kar pošteno pogrešajo.

Nuše Lesar se številni spomnijo po njenem kultiviranem nastopu v vlogi voditeljice informativne oddaje Svet na Kanalu A. Zdaj uživa v vlogi skrbne mamice, a jasno daje do znanja, da pri tem ne pozabi nase. Zna si vzeti kakšen trenutek in poskrbeti, da se v svoji koži počuti dobro.

To je pokazala svojim sledilcem na Instagramu, saj je v Instagram zgodbi objavila krajši video in pokazala, kakšna je, ko pride od frizerja. "Šla k frizerju, vmes naredila en videocall sestanek, frizerka pa barva, fena in še uspava otroka," je zapisala ob posnetku. Očitno ima frizerko pa pol, bi lahko rekli.

Instagram/posnetek zaslona

Nuša je lanskega junija prvič postala mamica, rodila je sina. A na svet je prišel ravno okrog 18. ure, prav ob času, ko je Nuša v vlogi voditeljice običajno stopila pred kamere in začela voditi oddajo.

"Za Nušo se zdaj začenja najlepša in najbolj odgovorna naloga, ki se nikoli ne neha. Ponuja pa, ob malo manj spanja in precejšnji utrujenosti, en kup nepozabnih trenutkov in verjetno poln telefon fotografij. Naj uživa. Vse še prehitro mine," je takrat dejal njen sodelavec Gregor Trebušak.

Pomembno je, da zdaj, med porodniškim dopustom, zna tudi uživati in si privoščiti male trenutke, ki jo napolnijo z energijo - tudi obisk frizerskega salona je vsekakor priložnost, da se malce sprosti, čeprav (kot je razkrila sama) še v teh trenutkih ne miruje in ureja svoje obveznosti.

Moramo priznati, da se nam Nuša zdaj zdi še bolj mladostna in očitno je, da se v vlogi mamice odlično počuti. Njena koža je napeta in videti je zelo sveže ter spočito. No, morda ima dojenčka, ki je bolj miren, tako da se lahko ponoči lepo naspi. V tem primeru je res prava srečnica, kar vedo vse tiste mamice, ki so marsikatero noč prebedele ...

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk