Nuša Lesar ve, da dobro počutje ni samoumevno, razkrila je, kaj ji pomaga pri tem

Nuša Lesar ve, da dobro počutje ni samoumevno, razkrila je, kaj ji pomaga pri tem (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
10. 11. 2020

Priljubljena voditeljica dobro ve, da je treba poskrbeti zase in za svoje dobro počutje.

Nuša Lesar se zaveda dejstva, da mora sama narediti kar se da za ohranitev svojega zdravja. Ve, da je telovadba zanjo dobra, zdaj pa je razkrila, kako sama poskrbi za odpravo vsakdanjega stresa, ki nam lahko dodobra zagreni življenje.

"Najraje hodim v hrib, tečem po ravnem, delam aerobiko ali pilates v dnevni sobi in vročo bikram jogo, ki sem jo do korone izvajala v studiu, zdaj pa doma, samo da ni vroča. (Smeh.) Ker imam težave s prekrvitvijo nog, večkrat na dan naredim 20 počepov, da na hitro poženem kri po telesu.

Nikoli nisem mislila, da bom kdaj to rekla, a zadnje čase najraje telovadim zjutraj. No, rada imam tudi večerno jogo, da pozabim na stres, ki se je nabral čez dan."

Vir: Onaplus

S takim odnosom do sebe in svojega telesa je Nuša res za vzgled marsikomu, saj da vedeti, da si lahko z redno vadbo pomagamo in preprečimo marsikatero zdravstveno nevšečnost, ki nas doleti z leti.

Preberite si še: Simpatična voditeljica razkrila, kako se spopada s slabimi novicami in poskrbi, da ji je lažje

Priporočamo