Nuška Drašček: "Izgubila sem 17 kilogramov!"

Nuška Drašček (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
31. 7. 2014

Pevka Nuška Drašček se je lotila popolne preobrazbe in je s spremembo življenjskega sloga zavoljo zdravja izgubila zajetno število kilogramov, ki je sicer nikoli niso zares motili. Marsikoga je njena nova podoba presenetila, saj je pevka shujšala kar 17 kilogramov!

Nuška, ki je že od nekdaj nasmejana in samozavestna ženska, se v resnici ni kaj dosti spremenila. Njena nova podoba je rezultat trdega dela in predvsem organizacije glede prehranjevalnih navad.

"Moj cilj je bil spremeniti način prehranjevanja in v meje normale spraviti indeks telesne mase (ITM), seveda pa posledično izgubiti kilograme. Številčnega cilja pa nisem imela. V bistvu, ko bo ITM 'zdrav', bo to moj cilj! Sem pa že zelo blizu," nam pove Nuška in pojasni, zakaj se je pravzaprav odločila za spremembo življenjskega sloga.

"Počutje ni bilo problematično, sem pa čutila, da nisem na pravi poti oz. da bom dolgoročno gledano lahko imela precej težav; zelo me je motilo, na primer, da sem bila precej utrujena, da so me stopnice upehale, pa občutek prezasičenosti ... Za moja leta in siceršnjo življenjsko energijo mi je bilo to nesprejemljivo!"

O tem, kako je izgubila 17 kilogramov, katero konfekcijsko številko nosi zdaj in kako namerava obdržati pridobljeno težo, je Nuška spregovorila v intervjuju, ki vas čaka v novi številki revije Story.

Story

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 32/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 32/2014

Story Story 32/2014, od 31. 07. 2014