Nuška Drašček o seksu pri prižgani luči

Vir: Lea
9. 10. 2013

Naslovnico aktualne številke revije Lea, v kateri vas čaka tudi darilo – 32 strani čudovitih ljubezenskih zgodb, tokrat krasi Nuška Drašček, s katero smo naredili enega od najbolj iskrenih intervjujev do zdaj.

V intervjuju je pevka iskreno spregovorila o svojih oblinah, izgubi kilogramov, strijah, celulitu, svojemu možu in tudi o seksu pri prižgani luči.

"Mislim, da je dandanes največji problem naš tempo. Z več ljudmi se pogovarjam o tem, kako zmoreš, in res je težko. Še sama vem, da športnega tempa, ki sem si ga zastavila zdaj, nikakor ne bom mogla obdržati, ampak zjutraj, ko vstanem, grem na sobno kolo za pol ure ali več in potem začnem svoj dan.

Tega se bom zdaj držala, ker mi to zelo ustreza," pravi Nuška, ki priznava, da je vesela, če opazi, da gre ob tem tudi dol kakšna kila.

"Seveda, vsak bi se počutil bolje. Želim povedati, da se kot človek ne počutim nič slabše, če kakšen kilogram pridobim. Če vidim, da je šlo malo gor, si rečem: Ja, ko bom imela čas, se bom pa še tega lotila. Ampak če ne gre, ne gre. Ne bom šla z glavo skozi zid."

Celotni intervju si lahko preberete v aktualni številki revije Lea.

Priporočamo