Nuška Drašček: Prišla na čisto pravo preobrazbo

Nuška Drašček: Prišla na čisto pravo preobrazbo (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
14. 4. 2015

Glasbenico, ki jo zadnje čase spremljamo v številnih preobrazbah v šovu Znan obraz ima svoj glas, smo minuli teden ujeli med vstopanjem v estetsko kliniko v prestolnici. Po tem, ko je izgubila skoraj 20 kilogramov, se sprašujemo, ali jo je k premisleku za skok pod nož spodbudila želja po še bolj izpopolnjenem teleščku?

Nuško je naš paparac ujel med odhajanjem iz estetske klinike v Ljubljani, kar je podžgalo naša ugibanja o tem, ali je njena želja po estetskih popravkih povezana z izgubljenimi 20-kilogrami.

V ponudbi klinike, pred katero smo Nuško ujeli, imajo namreč kar zajetno število estetskih kirurških posegov, med njimi face lift, brow lift (dvig obrvi), zgornja in spodnja blefaroplastika (korekcija vek), rinoplastika (korekcija nosu), lipofiling obraza, obrazni vsadki (malarni, submalarni in vsadki za korekcijo brade), korekcija štrlečih uhljev, povečava (augmentacija) dojk, zmanjšanje (redukcija) dojk, dvig (peksiji) dojk, brahioplastika (korekcija nadlahti), abdominoplastika (korekcija odvečne kože trebuha), liposukcija, korekcija sramnih ustnic, stegenski lifting. Na voljo ima torej celo lestvico preobrazb in le ugibamo lahko, kakšno spremembo si je omislila. Razlog več za ugibanje smo poiskali tudi v enem od preteklih intervjujev z Nuško, ko nam je povedala, da je največ centimetrov izgubila okrog zadnjice in pasu, prav na tem področju pa se pri izgubi večjega števila kilogramov ohrani največ odvečne kože.

Prvi botoks?

Odgovore smo poiskali kar pri Nuški, ki nam je zatrdila, da njen obisk klinike ni povezan z izgubo kilogramov, prav tako pa nam je povedala, da se tokrat ni odločila za nobenega od kirurških posegov. "Svojo novo težo sem dosegla s kombinacijo dejavnikov, med drugim tudi s telesno aktivnostjo, zato takšnih posegov ne potrebujem," je povedala Nuška in dodala, da lahko s seznama črtamo tudi poseg za korekcijo prsi.

"Čeprav se številnim z izgubo kilogramov zmanjša tudi košarica, jim imam jaz še vedno dovolj," je povedala Nuška in dodala, da je bilo hujšanje pri njej precej proporcionalno. Čeprav izbire posega ni želela komentirati, pa nam je povedala, da se je odločila za nekaj, kar bo izničilo posledice številnih ur, ki jih v zadnjem času namenja delu. Ker pa ima omenjena klinika na svojem seznamu storitev kar nekaj načinov pomlajevanja, lahko spet le ugibamo, za katerega se bo glasbenica odločila. Morda pa nam vendarle poskuša le prikriti pravi razlog svojega obiska. Kakorkoli, če bo v javnost zakorakala z opazno povečanim oprsjem, vemo, kje in kdaj si ga je omislila, če pa se je morebiti odločila za korekcijo sramnih ustnic, tega najverjetneje res ne bomo nikoli izvedeli.

ZOJA AHLIN