Nuška Drašček spregovorila o lepotnem posegu

Nuška Drašček spregovorila o lepotnem posegu (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
30. 4. 2015

V začetku meseca je Novin paparac Nuško Drašček ujel pred kliniko, v kateri opravljajo številne lepotne posege. Čeprav takrat pevka svoje odločitve o izbiri popravka ni želela komentirati, je tokrat za Story priznala, kaj si je zares privoščila.

In čeprav je že v takratnem intervjuju povedala, da ni šlo za noben lepotni poseg kirurške narave, končne odločitve ni želela komentirati. Tokrat je o tem spregovorila odkrito, kot zna le Nuška.

Kot nam je povedala, je bila njena odločitev o lepotnem posegu osnovana okrog dela, ki je na njen obraz v zadnjem času vse pogosteje postavil 'težji make-up'.

"Privoščila sem si t. i. 'hydrafacial piling' oz. diamantni piling, ki je eden od neagresivnih načinov glajenja kože," je povedala Nuška in dodala, da je po številnih preobrazbah v zadnjem času na svojem obrazu začela opažati nečistoče.

"Gre pravzaprav za to, da kožo lepo očisti in jo zmasira. Zdaj se počutim krasno, čeprav spremembe še niso vidne. Je pa koža na otip veliko bolj gladka in na neki način se mi zdi, kot bi zadihala," je povedala Nuška. Poseg, ki si ga je privoščila Nuška, naj bi si v preteklosti omislile že številne zvezdnice, saj naj bi ljudem z malo časa prinašal prav to, kar najbolj potrebujejo - hitre rezultate.

In čeprav si je Nuška kakršenkoli poseg omislila prvič, nam je priznala, da si jih bo v prihodnosti namenila večkrat.

"Izkazalo se je, da bom morala v urnik vpeljati kakšno konkretnejšo nego. Preobrazbe včasih terjajo veliko od moje kože, ki je bolj občutljiva za nepravilnosti. Takšne masaže in čiščenja so mi zelo všeč, kaj bolj drastičnega pa me ne zanima," je povedala Nuška in dodala, da je tovrstni lepotni posegi nikdar niso zanimali.

Da je ženska jeklene volje, je sicer dokazala tudi lani, ko je v le treh mesecih izgubila 17 kilogramov, zaradi česar so nekateri njen obisk Estetike Medartis povezali s posegom za odprave odvečne kože.

Napisala Kaja Milanič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story17/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 17/2015

Story 17/2015, od 23. 04. 2015