O Novi zvezdi Slovenije bo presojala tudi Natalija Verboten

O Novi zvezdi Slovenije bo presojala tudi Natalija Verboten (foto: Planet Tv) Planet Tv
20. 2. 2018

Na Planet TV bomo že marca prisluhnili glasbenim talentom, med katerimi pa bo le eden postal Nova zvezda Slovenije. O tem, kateri med novimi pevskimi talenti najbolj blesti, bo kot članica žirije presojala tudi Natalija Verboten, ki obljublja, da bo mila in realna žirantka.

V šovu Nova zvezda Slovenije bomo že marca na Planet TV spremljali nadobudne pevce in pevke, ki si želijo svoj pevski talent pokazati vsem – predvsem pa žiriji, ki bo pozorno spremljala in komentirala njihove nastope vse od avdicij do velikega finala.

Na žirantskem stolčku bo sedela tudi Natalija Verboten, priljubljena pevka in voditeljica, ki jo bomo zdaj spoznali v povsem novi luči. "Bom mila in realna žirantka," napoveduje Natalija, ki v Novi zvezdi Slovenije pričakuje svežo energijo, saj meni, da smo Slovenci narod, nadarjen za petje: "Pri tekmovalcih bom iskala nekaj več ali bolje rečeno tisti nedefinirani žmoht. Da postaneš zvezda moraš biti vztrajen, priden in imeti moraš neko drugačnost. Na vse to bom pri kandidatih najbolj pozorna," pravi in dodaja, da se veseli tudi zanimivih stajlingov, v katerih bomo lahko videli drugačno Natalijo.

Tekmovalni glasbeni šov bo vodil Klemen Bunderla, ki se za mikrofonom dobro znajde kot voditelj, pa tudi kot pevec. "Pevskim talentom bom lahko stal ob strani, saj zelo dobro vem, kako je, ko te gleda in ocenjuje pet ljudi, ob katerih se počutiš povsem golo in se vsaka napaka zdi stokrat večja kot v resnici je," pravi Klemen in obljublja, da bo talentom pomagal tudi z nasveti, kako imeti pred žirijo čim manj treme.

Prvi del glasbenega tekmovanja bodo zaznamovale avdicije, na katerih bodo morali kandidati pokazati svoje pevsko znanje in prepričati žirijo, da si zaslužijo mesto v nadaljevanju tekmovanja, kjer se bodo morali na poti do velikega finala še večkrat dokazati. Pot do zvezd bo namreč široko odprta za le enega kandidata ali kandidatko, ki bo Nova zvezda Slovenije! Zmagovalec ali zmagovalka bo poleg denarne nagrade dobila tudi priložnost preizkusiti svojo nadarjenost v profesionalnem glasbenem studiu.

Šov Nova zvezda Slovenije lahko podprete tudi na Facebook strani Nova Zvezda in se pridružite debati z uporabo ključne besede #NovaZvezda.

Priporočamo