O Sandri Zulić, ki je postala Miss Nove

O Sandri Zulić, ki je postala Miss Nove (foto: Grega Eržen) Grega Eržen
Vir: Nova
2. 10. 2016

Na finalnem izboru za letošnjo Miss Slovenije 2016 smo dobili tudi miss Nove, ki je postala Koprčanka Sandra Zulić.

"Ljudje me poznajo kot vedno nasmejano in pozitivno osebo, kar tudi resnično sem. Iz vsake izkušnje vedno poskušam najti nekaj dobrega in se iz tega kaj naučiti, saj so ravno izkušnje tiste, ki oblikujejo osebnost nekoga," nam zaupa Sandra, ki jo v življenju ob vsakodnevnih izzivih najbolj veseli ples.

"Ne predstavljam si dneva, v katerem ni glasbe in plesa. Plešem že od petega leta, torej me ples in glasba spremljata tako rekoč že skoraj vse življenje." V prostem času rada riše, hodi na fitnes in sprehaja svojo čivavo.

"Najraje pa imam dneve, ko si lahko vzamem čas samo zase, si skuham kavico, preklopim svojo najljubšo serijo ali film in se popolnoma sprostim ter odmislim vse, kar me tisti trenutek skrbi." Bralci revije Nova so ji podelili naziv miss Nove in Sandri je to odlična priložnost za nove izzive.

"Izbor za Miss Slovenije mi je prinesla ogromno novega znanja, prijateljev in samozavesti. Je odlična priložnost in odskočna deska za vsa dekleta, ki si želijo ukvarjati s manekenstvom in modo. To, da sem ravno jaz prejela lento za miss Nove, je bilo zame veliko presenečenje, saj tega nisem pričakovala. V trenutku, ko so poklicali moje ime, sem občutila veselje in ponos," še doda. Čeprav ni osvojila naziva miss Slovenije, Maji privošči veliko uspeha.

"To, da nisem prejela lente treh najlepših, me ni potrlo, saj sem bila ponosna nase, da sem lahko sodelovala v takem projektu in mi je že to pomenilo velik dosežek. Puncam sem zelo privoščila in bila zares vesela zanje. Da je šla krona v roke Maje, me ni presenetilo, saj je bila zelo predana temu projektu in si je zmago zaslužila. Punca je lepa, pametna, prijazna in v redu oseba, tako da ji želim čim več uspehov in da bi naziv izkoristila čim bolje."

Tekst: Mihaela M. Kocbek

Priporočamo