O tekmovalcih resničnostnega šova Bar: Suzana Zeković

9. 3. 2015 | Vir: Nova
Deli

Druga sezona resničnostnega šova Bar je končno tu. Po tem, ko so producenti razkrili bar in stanovanje, v katerem bo 12 tekmovalcev preživelo nadaljnjih 15 tednov, sta tu še dve imeni tekmovalcev, ki sta javnosti poznani že od prej.

Prva je Suzana Zeković, 24-letna Prekmurka, ki se jo lahko spomnimo kot lastnice licence za lepotno tekmovanje Miss bikini.

"Rada imam adrenalin in prav zato sem se prijavila," je povedala Suzana, ki se je, kot kaže, med številnimi prijavljenimi izkazala za osebo z veliko tovrstnimi izkušnjami, saj so ustvarjalci zatrdili, da so vsi tekmovalci šova vešči gostinskega poklica.

"Želim si prepoznavnosti zase in za Miss bikini, z nastopom v Baru pa bom spoznala tudi veliko ljudi, kar mi bo pomagalo pri nadaljnjih poslovnih načrtih," je še povedala Suzana, katere nastop v Baru pa je bil še pred 14 dnevi pod vprašajem. Rjavolasa lepotica je namreč doživela hudo prometno nesrečo, ki se je na srečo končala brez hujših poškodb. "Utrujena sem se vračala iz službe in očitno za sekundo zaspala. Zdrsnila sem s ceste in se prevračala," je povedala Suzana in dodala, da so jo kljub temu v bolnišnici obdržali na opazovanju. Suzana se je nesreče še toliko bolj prestrašila, saj je lani na cesti izgubila kar dva prijatelja in poslovna partnerja; fotografa Vesmina Kajtazovića in novinarja Filipa Kocijančiča.

Sicer pa Suzana ne bo edina lepotica v Baru, saj ji bo družbo delal tudi prodoren in nadvse privlačen maneken Miloš Mar

KAJA MILANIČ

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec