Ob imenih Jonatan, Patrik in Tomica (Slovenija ima talent) najstnice ponorijo!

Ob imenih Jonatan, Patrik in Tomica (Slovenija ima talent) najstnice ponorijo! (foto: POP TV) POP TV
Vir: Nova
19. 11. 2018

Kaj imajo skupnega Jonatan Haller Pereira, Patrik Mrak in Tomica Banfić? 

Vsi trije mladeniči so na avdicijskih oddajah šova Slovenija ima talent pritegnili pozornost, predvsem ženskega dela občinstva. Med vsemi tremi zaradi eksotičnega videza zagotovo najbolj izstopa Jonatan. Slovenec s portugalskimi koreninami, ki je nase opozoril že v duetu z Niko Zorjan, s katero sta se predstavila v pesmi Luna, je oblegan že nekaj časa, sploh na družbenih omrežjih ne manjkalo prošenj za prijateljstvo in komentarjev. “Res je bilo precej lepih želja, veliko pa se najde tudi osebnih vprašanj, za kar se vsem skupaj lepo zahvaljujem,” nam je zaupal Jonatan, ki je ob tem dodal, da pred polfinalnim nastopom s svojo ekipo, na katero je zelo ponosen, veliko vadi, saj želi dober nastop, ki bo prepričal občinstvo in žirijo.

In če mu v teh dneh slučajno ostane kaj časa, ga izkoristi za telovadbo in treninge, saj ga šport sprošča, poleg tega pa želi biti dobro kondicijsko pripravljen na vse izzive, ki ga še čakajo. Nič drugače ni pri Tomici Banafiću, ki ga sicer kličejo Tommy B. “Ta vzdevek sem dobil pred tremi leti kar tako, ko mi je kolegica poslala sporočilo v angleščini. Norčevala se je, da zveni, kot bi bil nekakšna svetovna zvezda iz Amerike,” je dejal Tomica, ki je sicer že zaposlen kot programer v kraju Markovci blizu Ptuja, v prostem času pa ga navdušuje airsoft, to je vojaški simulacijski šport.

Kaj pa Patrik? 19-letni Primorec, ki zase pravi, da je enostaven, pozitiven in sproščen in ki ga je na talente prijavila mama, si želi uspeti tako doma kot tudi v tujini. Študent, ki je oktobra začel obiskovati predavanja na Fakulteti v Ljubljani, ima te dni za prosti čas in oboževalke malo manj časa, saj kot dodaja, ima veliko šolo vaj petja ter seveda posledično zaradi tega tudi nekaj neprespanih noči. Kakor koli, vsi trije mladeniči bodo dekletom še kako pospešili utrip srca, kdo pa bo imel največ sreče ob tem in mu bo uspel prodor med velike zvezde, pa bomo videli že kmalu.

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografije: Pop tv