Ob nastopu Ane Dežman publika in žirija v solzah, mama Elda obnemela

Ob nastopu Ane Dežman publika in žirija v solzah, mama Elda obnemela (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
5. 11. 2019

Šesta oddaja priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas je znova postregla z nepozabnimi imitacijami, predvsem pa si bomo vse skupaj zapomnili pa zmagi Ane Dežman, ki je na odru preobrazb izjemno čustveno imitirala svojo mamo, Eldo Viler, kar je mnogim (žiriji in publiki) priklicalo solze v oči.

Eva Boto pred nastopom.
Eva Boto Kot Challe Salle.
Eva Boto je postala zapeljivi in mišičasti Challe Salle, ki je bil 4. član žirije.
Alex Volasko je postal pevec banda The Beach Boys.
David Amaro se je vrhunsko preobrazil v Princea.
Petra Zore pred nastopom, v maski.
Petra Zore se je prelevila v izraelsko evrovizijsko zmagovalko Netto.
Maja Oderlap pa je bila ena najbolj priljubljenih medijskih osebnosti v Italiji, Raffaella Carra.
Srđan Milovanović je bil španski glasbenik Farruko, Matic Supovec pa Pedro Capoa.

Kot so opazili tako gledalci v studiu kot pred TV-sprejemniki, je bilo vse skupaj izjemno lepo in doživeto odpeto. Ob koncu Aninega nastopa, ko so svoje povedali vsi trije žirantje, pa je presenetil še Denis Avdič, saj je poklical Eldo Viler, ki je dejala, da je ob nastopu hčerke Ane čisto obnemela: "Ovekovečila me je, nadgradila me je. Sploh Ana je bila moja akumulacija in brez nje ne bi več pela v življenju ... Srečo si podajava, ker se v glasbo obdajava ... Hvala vsem."

Seveda pa so poleg Ane še kako navdušili tudi preostali tekmovalci. Eva Boto je postala zapeljivi in mišičasti Challe Salle. Petra Zore se je prelevila v izraelsko evrovizijsko zmagovalko Netto. Alex Volasko je postal pevec banda The Beach Boys, David Amaro pa se je vrhunsko preobrazil v Princea. Srđan Milovanović je bil španski glasbenik Farruko, Matic Supovec pa Pedro Capoa. Maja Oderlap pa je bila ena najbolj priljubljenih medijskih osebnosti v Italiji, Raffaella Carra.