Ob nastopu 'vesoljke' Ane Dežman smo prav vsi ostali odprtih ust

Zmagovalka 3. oddaje Ana Dežman. (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
7. 10. 2019

Tretja oddaja priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas je znova prinesla presežke. Med njimi je bil zagotovo nastop Ane Dežman, ki je požela stoječe ovacije tako publike v studiu POP TV kot tudi 'žirantske mafije'. A to še ni vse, odprtih ust smo ob njeni vrhunski imitaciji ostali prav vsi.

David Amaro kot Hozier.
Eva Boto kot Lady Gaga in Alex Volasko kot Bradley Cooper.
Maja Oderlap kot Bilbi.
Matic Supovec kot Inner Circle
Petra Zore kot Lepa Brena.
Srđan Milovanović kot Cardi B.

Ana Dežman je v tej sezoni preobrazb že drugič osvojila največ glasov. Prvič se je to zgodilo, ko se je prelevila v soul kraljico Aretho Franklin, tokrat pa je presenetila z opernim spektaklom iz filma Peti element, ko je kot vesoljska operna diva Plavalaguna odpela pesem Il Dolce Suono.

36-letna diplomirana teologinja se je tako v tretji oddaji spopadla z zahtevno masko in s še bolj zahtevno melodijo, ki jo je do sedaj uspelo zapeti le dvema opernima pevkama. Naša Ana, ki si je po nastopu prislužila stoječe ovacije, je bila tako tretja, ki ji je to uspelo, čestitke pa dežujejo tudi po družbenih omrežjih.

Kaj pa ostali znani obrazi? Kot Hozier je navdušil tudi David Amaro, seveda pa tudi ostali niso bili prav nič slabši. Eva Boto je bila Lady Gaga, Alex Volasko pa izrezan Bradley Cooper. Maja Oderlap se je prelevila v 'cvetlično' Bilbi, Matic Supovec pa je nastopil kot Inner Circle. Petra Zore je kot Lepa Brena zapela pesem Udji slobodno, Srđan Milovanović pa se je izjemno uživel v vlogi vroče raperke Cardi B.

Priporočamo